Webshop2021-01-27T13:10:14+01:00

Kurskalender

StedKursDato

Påmelding

Legg igjen din kontaktinformasjon og du hører fra oss innen kort tid. Ring oss gjerne på telefon 9249 6306 om du har spørsmål.

 

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.

Livea Livsstilskurs

Rask og varig vektnedgang – ny sesong starter nå!

«15 kilo på litt over en måned! Og det har ikke vært hardt i det hele tatt. Har hatt enorm energi, fått et helt annet søvnmønster og er supereffektiv på jobben.»

– Line Victoria, supporterfrue.

Våre kursholdere

Vi har dyktige og erfarne kursholdere på treningssentre over hele landet. Du finner oss i Hordaland, Rogaland, Telemark, Vestfold, Aust- Agder og Møre & Romsdal.

Cecilie gikk ned 70 kilo

Cecilie er en av mange som har opplevd varige livsstilsendringer med lavere vekt, mer energi og større overskudd etter fullført Livea Livsstilskurs. Cecilie gikk selv ned 70 kilo ved hjelp av kurset og er i dag en av våre dyktige instruktører.

 

 


Se oversikt over treningssentre som tilbyr Livea Livsstilskurs via denne linken (åpnes i nytt vindu).


Veier til en sunnere hverdag

Livea ønsker å hjelpe befolkningen med varig vektnedgang ved hjelp av en sunnere og lettere hverdag. Dette gjør vi via tilpassede og gjennomgående konsepter; Livea Nettkurs, Livea Livsstil, Livea Xpress og Livea Dietten.

Livea Nettkurs

Skreddersydd for deg som ønsker varig vektnedgang. Tilgjengelig overalt!

Livea Livsstil

Gå ned i vekt ved å endre livsstil til en sunn, frisk og vital kropp.

Livea Xpress

Intensivt kurs over 8 uker. Kom i form og gå ned i vekt med PT i gruppe

Livea Dietten

Ferdiglaget diettplan med oppskrifter, som hjelper deg ned i vekt på egenhånd.

Tverrfaglig samarbeid gir resultater

Vi har et tilbud som passer alle, uavhengig om du ønsker å gå ned noen få kilo eller om du har behov for en større endring. Et bredt tverrfaglig samarbeid gjør at kompetansen vår er svært bred, noe som gir deg de beste forutsetninger for å lykkes med en varig livstilsendring.

Vårt team består av ernæringsfysiolog, personlig trener, psykoterapeut og muskelterapeut. Via vårt samarbeid med Volvat Medisinske senter kan vi også koble inn lege, psykolog og annet kyndig personell etter behov.

For å lykkes med en vektreduksjon er bedre kostvaner, økt aktivitetsnivå og bevisstgjøring og endring av mønstre og holdninger avgjørende faktorer. Deltakere på våre kurs vil jobbe mye med disse emnene, og Liveas ambisjon er at man etter endt kurs skal ha innarbeidet gode vaner, og ha nådd sine mål.

Tar du steget?

Gå til toppen