LIVEA XPRESS

Livea Xpress er et intensivt kurs som går over åtte uker. To ganger i uken treffes grupper på 3-6 personer for felles trening med PT (Personlig trener).

I tillegg til treningsøktene i gruppe, vil deltakerne få innføring i ulike treningsformer og teknikker, og i hvordan man velger riktige matvarer for å sikre en sunn, stabil vekt. Som en del av kurset er det også lagt inn korte teoretiske leksjoner, samt en butikkrunde. Butikkrunden gjøres på en lokal butikk, der man har en gjennomgang av anbefalte og mindre gunstige matvarer og hvordan lese på en varedeklarasjon. På denne måten vil det være lettere for deg som deltaker å sette teori ut i praksis når du skal handle mat i fremtiden

Deltakerne vil få tilpassede kostplaner, som vil bestå av en kombinasjon av vanlig, sunn mat og Liveas LCD-produkter.

UTBYTTE

Liveas kursholdere har bred kompetanse innen fagområdene kosthold og trening, som gir deg de beste forutsetninger for å gjennomføre en vellykket endring.

På et Livea Xpress kurs vil man jobbe mot konkrete mål ved hjelp av personlig veiledning og oppfølging av en Personlig Trener (PT).

2 kurskvelder per uke i 8 uker.
Trening i gruppe på 4-5 personer med Personlig Trener.
Skreddersydd trening- og kostholdsprogram tilpasset dine behov.

Styrke- og kondisjonstrening ukentlig i gruppe.

KURSKALENDER

Ønsker du å gjøre en endring og gå ned i vekt med Livea? Vi starter nye kurs hele året igjennom , se under for oppstartsdato ved ditt nærmeste Livea senter . Fyll ut skjema under og vi kontakter deg for en uforpliktende prat innen kort tid. Ring oss gjerne på 924 96 306.Jeg ønsker mer informasjon om:

Hvilket senter:

GIKK NED 70 KG

Cecilie er en av mange som har opplevd varige livsstilsendringer med lavere vekt, mer energi og større overskudd etter fullført Livea Livsstilskurs. Cecilie gikk selv ned 70 kilo ved hjelp av kurset og er i dag en av våre dyktige instruktører.

Klikk på bildet under for å se video.

STORT UTVALG SPENNENDE PRODUKTER I LIVEA WEBSHOP – BESØK VÅR NYE WEBSHOP HER!