Åse Cecilie 41 år, samboer og 2 barn

Kvelden før oppstart av kurs bestemte jeg meg for å gjøre en livsstilsendring ved å gå på Livea kurs på Nr1 Fitness Mathopen. 24.september ble starten på mitt nye liv og mitt bekjentskap med kursholder Monica som har heiet på meg og truffet spikeren på hodet i måten hun har motivert meg på gjennom kurset.

Jeg har tidligere gått på Grete Roede kurs etter begge fødslene. Begge gangene nådde jeg målet mitt, men kiloene kom gradvis på igjen og gjerne da litt ekstra. Min store utfordring har alltid vært sukker.

Tidligere trente jeg i perioder, men da på rolige timer som yoga og pilates. Da jeg startet på Livea kurset dro kursleder meg ut av komfortsonen og med ukentlige utfordringer fikk hun meg til å gjøre ting som ikke var aktuelt tidligere. Utfordringene tok jeg og det viste seg at jeg oppdaget nye ting som etter hvert ble gøy. Det å gå ut av komfortsonen og det å presse seg selv og bare gjøre det har jeg nå dratt med meg i alt. Det jeg tidligere trivdes med i form av trening går jeg ikke lenger på, og timene som tidligere var helt uaktuell å gå på er de som virkelig er gøy og de jeg nå går på.

Da vi fikk i lekse å lage en målplan satte jeg opp at jeg ønsket å gå ned 30 kg. Dette trodde jeg aldri ville være oppnåelig. Underveis hadde jeg delmål og belønninger til meg selv. Delmålene ble nådd og mitt endelige mål ble nådd i mars. Jeg har nå fått et nytt liv. Alt jeg gjør i hverdagen er blitt lettere og jeg finner nå glede i alt. I løpet av kurset har jeg også utvidet bekjentskapskretsen på senteret og blitt heiet på fra alle kanter. Underveis tok kursholder bilder av oss – og da hun sendte meg bilde fra oppstartsdag og bilde etter 2 måneder – var min reaksjon: WOW. Jeg trodde ikke det var så stor endring og motivasjonen til å fortsette var da på topp. Ellers har jeg også slitt med fibromyalgi og gikk tidligere til jevnlig behandling. Etter at jeg startet med min livsstilsendring har jeg ikke vært på behandlinger for det og jeg føler meg mye bedre fra denne tilstanden.

Under hele prosessen har jeg hatt 100% støtte fra hele familien. Alle heiet på meg og jeg oppdaterte dem ukentlig. Jeg har ikke opplevd noe negativitet i forbindelse med vektreduksjonen og nå i ettertid og underveis har jeg fått mange gratulasjoner.

Jeg har bare positive ting å si om Livea. Det å ha gått på kurs og gjort denne endringen sammen med 10 andre supre deltakere og en kursholder som har vært tilgjengelig, motiverende, ærlig og veiledet oss med stø hånd gjennom hele prosessen har gjort dette til en fin reise. Uten Monica hadde jeg aldri klart det jeg har oppnådd. Jeg er henne evig takknemlig!

På veien videre tar jeg nå med meg den lærdom vi har fått underveis og ikke minst kursleders råd. Jeg kommer til å fortsette de gode treningsrutinene jeg har fått, og løping som jeg ikke likte tidligere i det hele tatt er nå blitt gøy. Jeg har hatt en veldig god progresjon. Tiden blir stadig vekk bedre og bedre på samme distanse (dette kom etter at vi fikk en utfordring som gikk på løping). Dette har vært en utrolig inspirerende og lærerik periode av livet mitt som jeg ikke ville vært foruten. Super positivt senter med hyggelige ansatte og mange nye bekjentskaper/venner som jeg tar med meg resten av livet.

For tiden går jeg på oppfølgingskurs med samme kursholder og føler at jeg blir mer og mer rustet for veien videre. Jeg er kjempemotivert og tar med meg alle verktøyene jeg har fått på veien videre og er fast bestemt på at det er her jeg skal være. Hverdagen min har blitt mye lettere, både fysisk og jobbmessig – JEG ELSKER MITT NYE LIV!!!

Til dere som går å lurer på å gjøre en livsstilsendring – Meld deg på kurs – gjør det! Du kommer IKKE til å angre