Kursholdere

Nr1 fitness Lindås
Nr1 fitness Lindås
Line Elisabet Seljelid – Livea livsstil

Har vært kursholder siden oppstarten februar 2014, før dette også vært kursholder på et annet livstilsendrings kurs ( så kursholder fra 2012 kan man si). Er Personlig Trener og gruppetime instruktør på mange forskjellige timer. Jeg ser alle deltakerne, gir alle individuell oppfølging og er motiverende og engasjerende.

Nr1 fitness Åsane
Nr1 fitness Åsane
Cecilie Gudmundsen – Livea Livsstil
Spinninginstruktør og kursholder hos Livea siden oppstarten. Har selv gått igjennom en livsstilsendring og har kjent på kroppen og psyken hvordan det er å gå igjennom en slik prosess. Jeg er ganske klar på hva som må til for å oppnå varige endringer av livsstilen, og deler masse av mine egne erfaringer og opplevelser. Er omtenksom og ydmyk når det er behov for det, men også streng og ærlig på hva som må til når det trengs. Er positiv av natur, og prøver alltid å finne noe positivt i en hver ting som måtte oppstå. Jeg kan gi deg alle nøklene til å lykkes – men det er opp til deg om du ønsker å bruke disse for å oppnå dine mål!
Nr1 fitness Landås
Nr1 fitness Landås
Wibeke Henriksbø – Livea Livsstil

Jeg Wibeke Henriksbø er Livea ansvarlig og kursleder på Nr1 fitness Landås. Jeg elsker jobben som gjør det mulig for meg å hjelpe kunder med Livstilsendring, få ett balansert kosthold og komme inn i gode treningsvaner. Størst for meg er å se gleden over resultater, livsstilen som endres og den gode gruppedynamikken som skapes på hvert eneste kurs. Som Livea ansvarlig og Personlig trener er jeg godt rustet til å følge deg på din Livstilendring.

Ålgård Sport og Helsesenter
Ålgård Sport og Helsesenter
Tuva Stølen – Livea Livsstil

Utdannet sykepleier. Har jobbet med trening i over 20 år. Utdannet personlig trener NIH.

Ålgård Sport og Helsesenter
Ålgård Sport og Helsesenter
Iren Fjeld – Livea Livsstil

Daglig leder på Ålgård sport og Helsesenter, og har jobbet med trening i over 20 år. Utdannet personlig trener NIH.

Nr1 fitness Langesund
Nr1 fitness Langesund
Nancy Helgesen – Livea Livsstil

Kjører Livea livsttilskurs, og oppfølgingskurs. Livea instruktør siden 2014. 6 års erfaring som instruktør, er kurset innen Spinning, Basisball Centercore/Basisball Raw, Kettlebells, Basistrening, div kostholdskurs. Kjører dvs timer i sal, inkludert Livea trening. Jeg elsker å jobbe med mennesker. Jeg bryr meg om de, og syns det er spesielt morro å kunne følge de på reisen til ett nytt og bedre liv. Det gir meg så vanvittig mye. Dette føler jeg gjør meg til en god Livea instruktør. Føler meg virkelig heldig som får lov til å jobbe med noe som jeg brenner for. 🙂

Nr1fitness Askøy og Nr1fitness Sotra
Nr1fitness Askøy og Nr1fitness Sotra
Trude Bjørkheim – Livea Livsstil

Trude har mange års erfaring med å jobbe med mennesker innen vektreduksjon og livsstils- endring. Hun holder per dags dato livsstilskurs for Livea hos Nr1fitness Askøy og Sotra og bidrar til at flere mennesker lykkes i å nå sine mål.

Trude er genuint tilstede for sine deltakere og har mange gode tips til hvordan lykkes i hverdagen med gode rutiner og vaner.

Hun er faglig dyktig og kommer gjerne med morsomme hverdagseksempler som gjør at ting faller på plass når man skal gjøre endringer.

Nr1 fitness Fyllingsdalen
Nr1 fitness Fyllingsdalen
Christel Sande – Livea Livsstil og Livea Xpress

Christel jobber som daglig leder i Livea as, og som kursholder hos Nr1fitness Fyllingsdalen.
I tilegg til sin faglige dyktighet er Christel en kursholder som har fokus på den enkelte deltaker og deres behov. Hun motiverer og inspirerer sine deltakere til å nå sin målsetning, og hun gir mer enn gjerne det «lille ekstra» for sine kursdeltakere.

Hun er svært kunnskapsrik og dedikert i sin jobb som både personlig trener og Livea kursholder.

Nr1 fitness Askøy
Nr1 fitness Askøy
Siv Elisabeth Boge Rong
Jobber og driver Nr 1 Fitness Askøy. Har min treningsutdannelse fra NIH. Jeg har vært gruppetreningsinstruktør siden 1994 – aerobic, step, spinning, styrke, tabata, pilates, yoga m.m. I 2014 startet jeg utdannelsen min som coach på Ålreit institutt. Der har jeg fullført NLP Practionater, NLP Master Pratitonater og Integrert Coaching.
Det å være med på kursdeltagernes reise til en bedre, friskere og lettere tilværelse er utrolig givende. Min grunnleggende holdning er at alle kan greie det de selv ønsker hvis de ønsker det nok og går inn 100%. Da får man ønsket resultat. Velkommen til kurs på Askøy.
Nr1 fitness Osterøy
Nr1 fitness Osterøy
Victoria Mjelde Hanstveit – Livea Xpress

Utdannet personlig trener og instruktør gjennom Høgskulen på Vestlandet, avd. Sogndal. Jobber som personlig trener, instruktør og Livea Xpress kursholder på Nr1 Fitness Osterøy.
Jeg ønsker å hjelpe andre til å få en mer aktiv og sunn hverdag og ikke minst, finne treningsgleden. Det å finne gleden i å være i aktivitet ser jeg på som nøkkelen til å lykkes. Jeg vil hjelpe akkurat deg til å lykkes med dine mål.

Nr1 fitness Åsane
Nr1 fitness Åsane
Jeg, Elisabeth Kaldefoss er spinning og pilatesinstruktør ved Nr1 Fitness. I 2016 utdannet jeg meg som Livea kursholder. Fra før har jeg har bachelor innen ernæring og har jobbet med ernæring og kostveiledning knyttet til mennesker med spesielle behov siden 2014. Jeg brenner for sunn mat, fysisk aktivitet og god helse, alle som kjenner meg vet at det er min «lykke nøkkel», den deler jeg gjerne med den som vil høre.
I min rolle som kostveileder ønsker jeg alltid at hver og en deltaker skal få gjøre dette til sin livsstilsendring som passer for akkurat den en er. Jeg er klar og tydelig på hva som må til for å oppnå vektreduksjon og varig livsstilsendring. Samtidig skal du som deltager være trygg på at jeg skal være der å veilede, gi positiv støtte og heie på deg hele veien til målet ditt. Som instruktør og kursholder er jeg alltid opptatt av å gjøre mitt beste for at du skal lykkes med din livsstilsendring enten det gjelder trening eller kosthold. Jeg kan gi deg kompetanse som gjør at du er klar for å ta dine egne valg, men det er opptil deg om du vil lykkes på din livsstilsendring.
HEIA- mer enn bare trening
HEIA- mer enn bare trening
Marit Omland

Marit heier på kursdeltagerne helt inn i mål.
Hun har holdt et utall kurs gjennom årene og er inspirert og glad for endelig å kunne jobbe med LIVEA.
Hennes lange erfaring med livsstilskurs, motivasjonsprosesser og utdanningen til Personlig Trener ved Norges Idrettshøgskole gjør at deltagerne er i gode hender både i oppturer og nedturer.
Marit er mye på HEIA! Du finner henne i resepsjonen, kursrommet eller salene som instruktør eller på kontoret som daglig leder.

Nr1fitness Voss
Nr1fitness Voss
Rønnaug Nedkvitne

Mitt navn er Rønnaug Nedkvitne og jeg er daglig leder og Liveaansvarlig på Voss. Jeg jobber også som personlig trener og instruktør.
Det er viktig for meg at alle som deltar på Liveakurs føler seg ivaretatt i løpet av kursoppholdet. Jeg finner mye glede i å se endringer som skjer hos alle, både fysisk og psykisk.
Jeg elsker å jobbe med mennesker og føler dette gjør meg til en god Liveaansvarlig. Send meg en mail om du lurer på noe i forhold til Livea.

Nr1fitness Voss
Nr1fitness Voss
Hei. Mitt navn er Therese Bianca Haug og jeg er 35 år ung.
Jeg kommer fra Bergen, men fant min elsk på Vossabygden, og har bodd her største delen av livet. Har flere roller på Nr1fitness, der er jeg både resepsjonist, instruktør og kursholder. Jeg har selv gått på Livea Livsstilendrings kurset, og det gav meg ett helt nytt liv og nytt syn på hverdagen. Det å kunne hjelpe andre til ett lettere og bedre liv med kosthold og trening er noe jeg virkelig trives med. Har alltid ett smil på lager og er en god pådriver for å hjelpe folk mot målene sine!
Er du klar for å gjøre en endring, er jeg klar for å gå veien med deg.
Nr1fitness Osterøy/Lindås
Nr1fitness Osterøy/Lindås
Audhild Hetlebakke – Livea Xpress

Utdanna personlig trenar og instruktør gjennom Høgskulen på Vestlandet, avd. Sogndal, som ein del av bachelorutdaninga Idrett, fysisk aktivitet og helse.
Eg jobber som personlig trenar, instruktør og Livea Xpress kursholdar på Nr1 Fitness Osterøy og Nr1 Fitness Lindås og Austrheim.
Eg har stor tru på at kunnskap og mestringsfølelse er nøkkelen til treningsglede og varig livsstilsendring. Eg er klar for å dele min kompetanse med deg, og hjelpe deg på vegen til ein sunn og aktiv kvardag!

Nr1fitness Arendal
Nr1fitness Arendal
Anne Christine:

Utdanning:
– Sertifisert personlig trener Active Education
– Bachelor i ernæringsfysiologi, Bjørknes Helsehøyskole.
– Sertifisert TRX, Råsterk, Triggerpoint og Yoga instruktør

Jeg startet min utdannelse innen ernæring og trening fordi jeg hadde et sterkt ønske om å hjelpe mennesker som trenger veiledning og motivasjon på sin vei til livsstilsendring.

Jeg er sportslig leder og Livea-ansvarlig hos Nr1fitness Arendal. Min hjertesak er fysisk aktivitet og ernæring som verktøy mot bedre psykisk helse! Av egen erfaring vet jeg at gode rutiner, næringsrik mat og regelmessig trening gir mer overskudd i hverdagen og et lettere hode.

Jeg har jobbet med livsstilsendring siden 2013, og vært Liveaansvarlig siden mai-2018.

Nr1fitness Mathopen
Nr1fitness Mathopen
Monica Sunde – Livea Livsstil
Ass. Daglig leder, gruppetreningskoordinator og Livea ansvarlig i Mathopen.
Jeg elsker jobben min og det å kunne hjelpe og stille opp for mennesker.
Jeg bryr meg om de og er der for de hele veien til målet.
Som instruktør og kursholder er jeg alltid opptatt av å gjøre mitt beste for at du skal lykkes med din livsstilsendring.
Nr1fitness Åsane
Nr1fitness Åsane
Trude Marie Tuv

Nyutdannet personlig trener og kostholdsveileder. Jeg gleder meg utrolig mye til min nye hverdag som trener og kursholder for både xpresskurs og livsstilskurs. Å få hjelpe mennesker til en gladere, bedre og sunnere livsstil og hverdag har vært en stor drøm i mange år. Det å få være en del av veien og være med å oppleve måloppnåelse og mestringsfølelse sammen med deltakerne underveis er fantastisk. Jeg har alltid et smil på lur og setter stor pris på hver og en av de som tørr å ta steget å bli en del av denne spennende nye hverdagen.

Nr1fitness Bø
Nr1fitness Bø
Elisabeth – Livsstil
Elisabeth er nylig utdannet Livea livsstilsinstruktør, og starter som instruktør i 2019. Hun har et par års erfaring som gruppetimeinstruktør. Hun har selv gått gjennom en livsstilsendring og vet hvordan det er å gå gjennom store endringer.

Elisabeth sprer mye glede på senteret, og ønsker at alle hun møter på skal få en hyggelig opplevelse. Hun er en positiv sjel, som i tillegg vet hva som må til for å lykkes med en varig endring.

Ålgård Sport og helsesenter
Ålgård Sport og helsesenter
Kirsti Meling – Livea Livsstil
Nylig utdannet Livea livsstilsinstruktør i 2019, og skal kjøre kursene hos Ålgård Sport og Helsesenter nå fra høsten av.
Har selv gjennomgått en livsstilsendring våren 2017, og etter å ha fått det bedre på de fleste plan i livet ser jeg fram til å kunne dele dette med andre som vil ta skrittet og endre livsstilen sin. Vet hva som må til for å endre livsstil samt hvordan man skal klare å bli der. En kombinasjon av trening og kosthold er nøkkelen til en varig endring.
Ser utrolig fram til å følge hver enkelt deltager, og gi de de verktøyene og rådene de trenger for kunne gjennomføre livsstilsendringen.
Heia trening
Heia trening
Mathilde er utdannet LIVEA-instruktør, personlig trener via AFPT (Akademi for personlig trening) og har en bachelor i vernepleie fra USN (Universitetet i sør-øst-norge.) Hum jobber som gruppetreningsinstruktør og personlog trener på HEIA! treningssenteret i fritidsparken i Skien.
Mathilde er en glad og inspirerende jente med god kompetanse. Hun har hjerte for den enkelte og liker å bidra til at andre lykkes.

KONTAKT

Ønsker du å gjøre en endring og gå ned i vekt med Livea? Vi starter nye kurs hele året igjennom , se under for oppstartsdato ved ditt nærmeste Livea senter. Fyll ut skjema under og vi kontakter deg for en uforpliktende prat innen kort tid. Ring oss gjerne på 924 96 306.Jeg ønsker mer informasjon om:

Hvilket senter: