Møt Anne-Lise Nilsen!

Anne-Lise Nilsen meldte seg inn hos oss når vi åpnet vår nye avdeling på Austrheim. Hun meldte seg inn 12 januar 2017. På oppstartstime så kom det fram at hun hadde litt smerter i blant annet hoften og dette stoppet henne ofte fra aktivitet. Hun hadde aldri drevet med konkret trening tidligere.

Så i en alder av 58 år var det et ønske om å komme i bedre form og hun ønsket også en vektnedgang.

I starten var treningen litt sporadisk, og smerter var ofte det som stoppet , og hindret henne i å få innarbeidet gode rutiner. Når man jobber skift, der man veksler på å jobbe både dag, natt og 12 timers skift, så må det en del struktur til for å endre sine vaner.

Det store vendepunktet for Anne-Lise ble LIVEA Livsstilskurs! Når vi annonserte at vi nå skulle starte opp, så tok hun kontakt for å få vite litt mer. Anne-Lise var først skeptisk, og usikker på om hun ville å klare å gjennomføre en livstilssendring.

Det som fikk henne til ta valget var at hun fikk full støtte og oppmuntring fra sin mann, samt sin gode kollega Mona som hadde gått på Livsstilskurs sesongen før.

Så det var en meget spent deltaker som møtte på første kursdag. Spent, men BESTEMT, Anne-Lise hadde nå bestemt seg og hun har gjort det enkelt for seg selv. Hun har vært 100% dedikert til opplegget og stått tålmodig og standhaftig gjennom hver eneste utfordring.

Hun har laget istand til familiebesøk som kom langveis i fra Det er en typisk situasjon der man ofte koser seg med både god mat og drikke. Men Anne-Lise ønsket ikke å bryte ut av den gode rutinen hun var i og hun laget en plan for denne utfordringen og for kommende utfordringer. Gjestene fikk deilig mat og drikke og Anne-Lise koste seg også, men hun stod støtt i sin avgjørelse om å følge planen.

Hun sier selv at det har gått så fint og at det har vært så mye lettere enn hun hadde trodd og hun skryter mye av at mannen har vært hennes største oppmuntring og støttespiller.

Anne-Lise var ikke typisk overvektig, og hun har den fordelen at hun ikke har gått på dietter tidligere. Men med en svært stillesittende jobb har hadde kroppen hennes endret seg sakte, og de overflødige kiloene kom snikende på.

Nå strutter Anne-Lise av ny energi og dette trekker hun fram som en av de mest fantastiske endringene hos seg selv! Den gode energien kjenner hun på daglig!

Og som vi ser av bildene så STRÅLER hun, forvandlingen er total!!

En annen ting er smerten i hoften, den er så og si borte! I starten var 5 minutter på tredemøllen nok , og hun måtte ofte gi seg på tap pga smerter. Nå er tempoet mye høyere og hun går fint i 30 min uten smerter.

Hennes nye livsstil har gitt henne tilbake gløden, energien og bevegelsesgleden. På dager hun har fri står hun nå opp kl 07 hver morgen, for å få unna treningen! Hennes beste råd er å ikke utsette treningen, gjør den med en gang du kan!! Da er det gjort og dagen kan komme med sine små og store tidsutfordringer.

Anne-Lise blir nå med oss videre på Oppfølgingskurs som starter opp, dette er for å sikre å holde fokus framover og ikke falle tilbake til gamle vaner.

 

Anne-Lise sine fantastiske resultat:

Vekttap 14 kilo

Minus 10% reduksjon i fett%

Muskelmassen er så og si helt inntakt

og ikke minst hennes metabolske alder har gått fra 59 år til 43 år!!

Se Livea kurskalender her