Møt Vibeche Frantzen

Vibeche er en positiv og sprudlende dame på 43 år. Hun har gått på Livea Livsstilskurs på Nr1 Fitness Åsane nå i høst.

– 30kg på 17 uker!
– 13,5% i fett
– 30 cm i midjemål

-Hvordan var hverdagen din før du startet på Livea Livsstilskurs?
Hverdagen var mye mindre aktiv, jeg spiste sjeldnere og det var mer dårlige valg. Frokost var ikke noe jeg spiste, og hadde generelt en dårlig måltidsrytme. Det var mer halvfabrikat og enkle løsninger. Jeg hadde lenge tenkt på en endring før jeg meldte meg på Livea Livsstilskurs. Jeg kjente kursholderen min Cecilie litt fra før fra min tidligere jobb, og har fulgt med på endringen hun gjorde når hun gikk på kurs. Når jeg så at hun klarte å holde livsstilsendringen, så inspirerte det meg å bestemme meg for å gjøre det samme.

-Hvordan var opplevelsen din av kurset, har du lært noe, er noe forandret i din hverdag som følge av kurset?
Har veldig positiv opplevelse av kurset. Cecilie har vært en fantastisk kursholder, og det å gå ammen i gruppen har vært veldig motiverende. En super gjeng! Man lærer mye om seg selv, og det å bli kjent med seg selv både fysisk og psykisk. Man lærer å kjenne etter hvilke behov kroppen egentlig har. Er veldig glad for den mentale biten vi har hatt om på kurset i tillegg til om kosthold og trening, da jeg har skjønt at den største endringsbiten sitter mentalt. Jeg har fokusert på alt man kan spise, og ikke vært så opptatt med det man «ofrer» den perioden man går på de ulike fasene i kurset. Før spiste jeg ikke frokost, men nå er frokosten fast på plass i mine rutiner. Jeg har blitt mye mer bevisst på hva og hvor mye kroppen trenger i løpet av en dag. Planlegging av uken og måltidene er på plass, og jeg synes det er gøy å planlegge! Merker store forandringer på humør og kropp når jeg ikke har fått nok vann i meg i løpet av en dag for eksempel. Hverdagen er mye enklere, og jeg føler mye lettere til sinns i tillegg til at kroppen er lettere.

-Hvordan er din hverdag nå?
Hverdagen nå føles utrolig deilig. Jeg er veldig aktiv, og føler meg mye mer glad og tilfreds med meg selv. Jeg blir mye fortere rastløs, og er blitt mye mer hverdagsaktiv. Nå har jeg også fått inn en fast vane på treningen, og jeg gleder meg til å gå på trening. Før så likte jeg ikke å gå på trening alene, men nå foretrekker jeg nesten å trene alene slik at jeg får en mest mulig effektiv økt. Jeg har fått inn gode rutiner på planlegging, og har på plass en god måltidsrytme.

-Har du noen anbefalinger til de som vurderer å begynne på Livea Livsstilskurs?
Er du motivert og vurderer en livsstilsendring, anbefaler jeg Livea på det sterkeste. Dette funker!