April 2018

Hei alle dere som følger Livea bloggen, denne uken blir det en oppdatering fra et pågående kurs som går på Lindås.Det kan være veldig oppmuntrende å se resultatene som skjer underveis og der man møter deltakere som akkurat nå står i endringsprosessen.Dette kurset har ikke vært av de største kursene med 5 deltakerne, men uavhengig av hvor mange man er på er kurs så er resultatene utrolig inspirerende.

Litt om deltakerne:

Denne gangen var alle deltakerne under 30 år, det er første gang vi hatt en gjeng som er så samlet i alder. Det har betydd at de har knyttet seg fort til hverandre og kursholder syns det er utrolig kjekt å se at det knyttes varige vennskapsbånd på Livea kurs! De er utrolig flinke å skryte og si fine ting til hverandre, og de har sin egen chat på FB der de både avtaler trening, gir hverandre oppmuntring osv;-)

Vibeke: 27 år, hadde ved 8 ukers kurs gått ned 12 kg!! Målet hennes er minus 20 kg og det vil hun sannsynligvis nå før kurset er over. Og vi kan da fokusere på å stabilisere vekten. Hun har mistet hele 11 cm i livet også! Vibeke har allerede klart å etablere veldig gode treningsrutiner og det vil faktisk være det som er helt avgjørende i tiden framover.

Camilla: 29 år og hun har ved 8 ukers-merket gått ned 13 kg. Målet hennes er 20 kg på kurset og over 12 mnd ønsker hun å gå ned 30 kg!. Camilla er naturlig muskuløs og vi ser at vektreduksjonen hennes er så og si utelukkende fett. Og det er virkelig lett å se på bildene også. I midjen har hun lagt fra seg hele 11 cm hun også! Hun er aktiv, flink å gå turer og hun klarer også å lure inn en styrkeøkt innimellom. Noe som kursholder har hele tiden fokusert mye på at deltakerne må gjøre.

Jørgen: 27 år og vår eneste mann. Her har kiloene rast av, som mann har han naturlig høyere muskelmasse og høyere forbrenning! Han har jobb i Nordsjøen og har dermed ikke mulighet å delta på alle våre samlinger. Men han har klart å holde fokus, holde seg til planen og han sier at han syns det ikke byr på problemer når han er ute på plattformen. Der får de servert mye buffet i kantinen som faktisk gjør det lett å plukke de grønnsakene han trenger i de forskjellige fasene. Livea-måltidene er enkle å ta på lugaren. Han sitter 12 timer i ro i kontrollrommet, noe som kan by på skikkelige utfordringer. Ofte fordi det står skåler med diverse fristelser i der. Men har man bestemt seg og satt seg et mål så føles det mer som en seier enn et offer å stå over! Utrolig bra jobbet, det er bare å se på bildene som taler for seg selv! Han hadde etter 8 uker gått ned 15 kg! Vi har ikke fått målt livvidden hans, men vi skal prøve å lage et nytt innlegg etter at kurset er ferdig slik at dere får se hvordan resultatene er da!

Husk at det er aldri for sent å ta tak i din egen situasjon og mye kan gjøres enda før sommeren! Det e bare å ta kontakt med din nærmeste Livea Instruktør eller Nr1 Fitness senter så vil vi med glede hjelpe deg!