Møt Bente fra Fyllingsdalen som har gått på Livea Livsstilskurs denne høsten. Hun er gift og har 3 voksne barn.

Etter at jeg og min mann ble pensjonister, ble det mange rolige dager, kiloene kom snikende og formen ble stadig dårligere. Da jeg til slutt ikke klarte å gå mer enn 10 minutter uten å få vond rygg, følte jeg at noe måtte gjøres. Min datter oppfordret meg til å ta kontakt med Livea ansvarlig på Nr1Fitness, Fyllingsdalen.

Motivert til å begynne på kurs var jeg, men lite visste jeg da at zumba, romaskin og tredemølle skulle bli mine store treningsfavoritter på Nr1 Fitness. Jeg har nå gått på kurs i 9 uker, og trent spinning hver uke. Treningsgleden øker, og kiloene minker, for hver uke som går. Har du troen på at jeg når mitt mål? Kanskje du får vite det etter 16 uker ?
Jeg ønsker å si at hvis du tenker på å melde deg på livsstilsendringskurs, så bare hopp i det som jeg gjorde. Det var mye lettere enn jeg hadde trodd, fordi helsegevinst, vektreduksjon og større livsglede ble den store motivasjonen min. Noen tunge dager har det vært, men med stor støtte fra min mann, mine barn, kursholder Elisabeth, og de andre kursdeltakere har vært, for meg, helt uunværlig.
Stor ros til Nr1 Fitness hvor man møter blide resepsjonister og andre dyktig og hyggelige instruktører, dette gjør at jeg stortrives og gleder meg til hver treningsøkt.