Hei! May her, 31 år, gift, to barn og jobber som personlig assistent.
Jeg vant et Livea livsstilskurs gjennom en Facebook konkurranse og det har vært litt av en reise for meg.
Etter to graviditeter har jeg slitt mye med overvekt og har prøvd en hel haug med dietter og slankekurer. Har jeg klart å gå ned i vekt på kurene så har jeg gått opp igjen det dobbelte etter endt kur.
Jeg var mye trøtt og sliten, hadde vondt i kroppen og trivdes ikke med hvordan livet mitt var. Jeg har to barn som jeg ofte syns det var slitsomt å leke med, sykle med, gå turer med osv. Fant ofte på unnskyldninger for å slippe unna.

For meg ble det ganske tydelig til slutt at det rett og slett var en livsstilsendring som måtte til. Men å få det til på egenhånd syns jeg var vanskelig, da jeg den ene dagen leste i media at dette er det som må til for å få til en endring, mens den neste dagen var det noe nytt. Lykken var derfor stor da jeg fikk vite at jeg skulle få delta på et livsstilskurs hos Livea.

Jeg fikk plass på kurs hos kursleder Trude på Nr1fitness Straume. Der gikk jeg på kurs med en fin gjeng som var flinke til å støtte hverandre og heie på hverandre. Det er noe eget å treffe en gruppe mennesker som går igjennom det samme som en selv som man kan klage til, man kan le sammen med, få inspirasjon og backup. Og med en kursleder som er så helhjertet med på reisen som Trude er, så har kurskveldene vært noe jeg har gledet meg til hver uke, det har vært min lille egentid jeg har satt veldig høyt. Her har jeg fått lære om kosthold, trening og hvordan bruke disse verktøyene til å få en varig livsstilsendring. I tillegg har jeg lært en del om meg selv og hva jeg trenger for å ha det bra i livet mitt.

For min del har det vært mest oppturer med hele kurset. Jeg har gått ned i vekt, jeg har fått tilbake overskuddet i hverdagen som jeg har manglet, jeg har endelig klart å begynne å jogge og trener generelt mer enn før, selvbildet er styrket, skammen er borte og jeg har fått en helt annen hverdag enn det jeg hadde for bare noen få måneder siden. Nå finner jeg glede i å være med ungene og finne på kjekke aktiviteter med hele familien. Sykkelen jeg fikk for 2 år siden blir nå flittig brukt sammen med barna. Jeg har også meldt meg på mitt første løp så i august skal jeg løpe min første mil, noe jeg har hatt lyst til lenge men ikke turt å gjøre før nå.

Jeg er så takknemlig for at jeg fikk denne sjansen da det har endret så mye (til det positive) i livet mitt, så til deg som lurer på om du skal melde deg på et kurs eller ikke så sier jeg bare: Kjør på! Du kommer ikke til å angre.