Jeg er en glad dame på snart 30 år som jobber som butikkmedarbeider hos Mani og som Zumba instruktør hos Nr1 Fitness.
Nå våren 2017 har jeg deltatt på Livea Livsstils kurs hos Nr1 Fitness Fyllingsdalen.
Min vektreduksjon under kurset: 27,5kg. (totalt 35kg om man tar med det jeg har tatt av før kurset)
-Hvordan var hverdagen din før du startet på Livea Livsstilskurs?
Hverdagen min før jeg start på kurs var ganske aktiv. Men jeg ble fort sliten og trøtt.  Sov utrolig dårlig om natten. Jeg syns det var slitsomt å ikke ha energi igjen etter å hatt time eller vært på jobb en hel dag, da ville jeg bare hjem og ligge meg på sofaen.
Jeg klarte å trene meg ned ca. 8kg på egen hånd men så sa det stopp. Jeg kom ikke lengre ned i vekt.
Da skjønte jeg trengte mer hjelp enn bare trening.
Min PT anbefalte at jeg skulle prøve meg på Livea, når jeg snakket med henne om det.
Og det er jeg veldig takknemlig for den dag idag.
-Hvordan var opplevelsen din av kurset, har du lært noe, er noe forandret i din hverdag som følge av kurset?
Kurset har vært en skikkelig reise på mange måter. Ikke bare når det kommer til vektreduksjon og trening men også på det mentale. Når det kommer til treningen så har den vært ganske aktiv fra før av. Men kostholdet er nå på plass også. Alt handler om å ta de rette valgene hverdag. Jeg har lært å spise ting jeg ikke likte tidligere. Men har også satt pris på hvilken god energi rett mat kan gi. Og dette er kun takket være kurset.
Men jeg liker også hvordan kurset har lært meg til å tenke enda mer positivt og finne andre løsninger når ikke alt går som det skal. Kurset har også lært meg hvordan jeg kan holde meg selv motivert og holde fokus på målene jeg setter for meg selv.
Jeg syns det å være sammen som en gruppe har også vært helt avgjørende for å kunne klare det for min del. Å kunne være sammen med andre som er der for de samme grunnene som meg selv. Gruppen jeg var med på kurset, var rett og slett en super gjeng. Vi hjalp hverandre med å holde oss motivert og gikk på gruppetimer sammen. Og vår kursholder Christel er bare helt fantastisk. Hun har motivert oss, stilt opp for oss og skikkelig engasjert oss alle. Når hun ikke holdt på å lærer oss noe så har hun stilt opp for oss på mange andre måter.

Nå har jeg lært at varisjon i hverdagen er nøkkelen til sukess sammen med å planlegge. Jeg føler nå at jeg har fått «verktøyene» til å kunne gjøre de rette valgene i hverdagen og holde fokus. Jeg vet at hver dag kommer gjerne ikke til å være en dans på roser, men jeg vet også at om jeg planlegger så kommer jeg gjerne til å takle de bedre. 

-Hvordan er din hverdag nå?
Hverdagen føles nå utrolig deilig. Jeg er veldig aktiv og føler meg mye mer glad og tilfreds med meg selv.
Det å kunne være hele dagen på jobb og ha timer enten før, etter eller noen ganger begge deler gjør meg ingenting, fordi jeg har energien til det.
Når min nevø nå spør meg om jeg kan være med ut å leke og løpe med han så syns det jeg er så kjekt å kunne si ja. Fordi jeg har nå overskudd til å gjøre de tingene.
Nå har jeg ingenting i mot lange dager med mye trykk.
-Har du noen anbefalinger til de som vurderer å begynne på Livea Livsstilskurs?
Om du er skeptisk eller ikke, jeg har bare en ting å si:
Just do it. Er ikke noe å tenke på.
Dette funker.