På tide med nytt innlegg her ?

Tiden flyr i en hektisk hverdag, nå har det gått noen uker siden sist. Jeg har nå gjennomført 13 uker og vekten viser totalt 21,3 kg ned! Jeg er superforøyd, ydmyk og stolt over egen innsats. Dette har kostet mye disse ukene, men er veldig gøy å se at selv med mer inntak av mat går vekten ned. Jeg har også målt midjemål og den viser 13 cm inn på disse ukene!! Det er så gøy!! Nå begynner jeg å ta ut klær fra langt bak i skapet og de passer alle sammen.. Jeg kjøpte en jakke før jeg begynte på kurset og den passer meg snart.. en ekstra motivasjon i innspurten på kurset! ?

Jeg har siden sist begynt å spise protein til grønnsaksmåltidet og det har vært så godt å få litt ekstra mat i magen. Jeg kan nå spise 150 gram ferdig tilberedt protein med enten storfe, lam, svin, kylling eller fisk sammen med grønnsaksmåltidet. Karbonadedeig er også tillatt! Det er viktig å variere proteinene i løpet av uken så maks 500 gram med rødt kjøtt, resten kan fordeles på hvitt kjøtt og fisk. Fremdeles bruker jeg masse gode urter og pepper til å krydre maten, så det er mye smak å hente her.

Utfordringen med å spise protein blir jo at magen ønsker mer og jeg blir ekstra sulten, noe som kjennes mer enkelte dager. Det hele har gått seg fint til gjennom de siste ukene og jeg kjenner på både en glede og frykt over å gå videre i fasene. Frem til nå har vektreduksjonen gått radig unna og ved å innføre mer i kosten, vil det kreve mer bevisst trening fra min side for å jobbe mot å nå målet mitt. Det som har begynt å demre for meg nå er at vi er jo snart ferdig på kurs.. Bare 3 uker igjen!! Hvor ble tiden av?!? Jeg står snart på egne bein og skal klare dette alene. I tillegg nærmer det seg jul, en høytid som er proppet full i god, fet mat og masse fristelser. Jeg har lært mange verktøy/teknikker jeg kan bruke for å unngå å ‘falle for fristelsene’, men man vet jo ikke hvordan ting blir før man plutselig står i situasjonen. Heldigvis så har jeg min kursveileder og Livea-gruppen som jeg kan støtte meg på om ting skulle bli for tøft. Disse følelsene er vanlig å oppleve og jeg er ikke alene om å ha de. Samtidig er det betryggende at jeg starter på Oppfølgingskurs rett etter jul. Her lærer vi om hvordan få det til å fungere i hverdagen, noen jeg tenker er en superviktig ting for at den nye livsstilen skal vedvare. Jeg fokuserer på en uke av gangen og tar ting gradvis, dette er jo bare veien videre til en veldig forbedret og ny hverdag i livet. Jeg grugleder meg til fortsettelsen! ?

Jeg har fortsatt å trene en god del gjennom alle ukene, og det er så deilig å kjenne på en forbedring i hele kroppen. Jeg trener en god del styrke og kondisjon, og har etter hvert fått lært meg riktige og gode teknikker å bruke inn i treningen. På Liveatreningen har vi vært en god del på spinningsykkelen, men har nå begynt å variere med å ha basistrening og kettlebell-trening. Dette er treningsformer som gir helkroppstrening og fokus på kjernemuskulatur som er grunnlaget for å ha en sterk og stabil kropp!

Nå nærmer vi oss slutten på Liveakurset, så nå er det siste innspurt. Jeg skal gi jernet og gleder meg til å møte nye utfordringer både i forhold til Livea og treningen ?