Jeg heter Karen Bostrøm og jobber på Extra Langesund. Jeg prøver å være så aktiv jeg kan, jeg trener og går/sykler endel.

Siden jeg er medlem av Nr1 Fitness Langesund, gikk jeg på Livea Livsstilskurs der.
Jeg begynte på kurset 12. september 2017.
Til nå har jeg gått ned 28 kg og målet mitt er 40+ kg.
Før jeg startet på Livea Livsstilskurs var hver dag et slit. Jeg trivdes heller ikke i min egen kropp. Høsten 2012 fikk jeg et svimmelhetsanfall og jeg sliter fremdeles med svimmelhet. Det påvirker alt jeg gjør. Men det hjalp ikke at jeg måned etter måned la på meg. Sommeren 2017 hadde jeg veldig vondt i beina, noe som kom av overvekt. Jeg måtte for det meste sykle for å komme meg rundt. Det er heller ikke noe gøy å stadig måtte få større klær på jobb, da følte jeg at noe måtte gjøres.
Kurset
Jeg synes Livea Livsstilskurset var nyttig og lærerikt. Man ble minnet på små grep man kunne gjøre for å få et sunnere liv. Vi hadde leksjoner om forskjellige emner som ville være med på å forandre hvordan vi så på mat og de valgene man tar daglig. Jeg var på en fantastisk fin gruppe og jeg kjente også flere av deltakerne fra før. Vi ble flinke til å støtte hverandre, noe som er viktig i en stor livsstilsendring. Vi kunne ikke hatt en bedre instruktør, Nancy Ann Helgesen er helt fantastisk! Hun vil det beste for oss og vil at vi skal nå de målene vi har satt oss. Det har så mye å si! Jeg likte også at vi trente sammen som gruppe. Vi har jo Liveaspinn, men den er åpen for alle som har gått på kurs.
Den ene timen i uka vi som gikk på kurs trente sammen, betydde mye. Vi kunne være oss selv og ikke bry oss om hva andre tenkte. Flere av deltakerne hadde ikke trent så mye før, så dette var en fin måte for dem å komme i gang med treningen.
Etter kurset bestemte jeg meg for å gå på oppfølgingskurs. Jeg følte at det var veldig viktig for meg og min videre vektnedgang. Jeg spiser nå bare mat og trives med det. Jeg merker at kroppen trenger mer energi siden jeg trener, går turer og er mer aktiv enn jeg har vært på lenge. Jeg har også mindre smerter i beina. Jeg har visse fysiske utfordringer jeg fremdeles sliter med, men merker at alt er lettere etter at jeg forandret livsstil. Jeg prøver å trene ca 3 ganger i uka, kommer litt ann på hvordan jeg jobber. Jeg trives best på gruppetimer, som f.eks Spinning og BasisBall. Der blir jeg pushet av dyktige instruktører og det er noe jeg trenger.
Jeg kan anbefale alle å begynne på Livea Livsstilskurs. Du får den hjelpen og støtten du trenger for å starte en ny livsstil. Ja, du må gi opp mange av de vanene du hadde før, men det er verdt det! Du kommer til å føle deg bedre ved å spise sunnere. For meg var det søtsaker som var problemet. Jeg har ikke spist noe siden 12. september 2017 og vil holde meg unna så lenge jeg klarer. Jeg har fått testa viljestyrken min, for å si det sånn! Etter hvert må man finne en balanse, som å f.eks spise litt usunt en gang i uka. Men det er jo opp til hver enkelt.
……. tiden etter
Jeg vil også anbefale oppfølgingskurset. Der vil du få videre hjelp og oppfølging, noe som hjelper deg videre på veien mot et sunnere og friskere liv.
Til slutt vil jeg gjerne skryte litt av Nr1 Fitness Langesund og de menneskene som jobber der. Jeg og de andre medlemmene blir alltid tatt imot med et smil. Miljøet vårt er helt fantastisk, vi bryr oss om hverandre. Dette samholdet er også viktig for trivselen og treningen videre.
Så det er ingenting å lure på, meld deg på et Livea Livsstilskurs i dag!