Jeg er Silje, en 29 år gammel jente med mange store drømmer. For ca 2 år siden bestemte jeg meg for at nok var nok, nå skulle jeg ned i vekt!

Friluftsliv var allerede da en stor del av livet mitt, og etter hvert har turene blitt flere, lenger og tyngre. Sakte men sikkert forsvant kiloene, men 20 kg senere sa det stopp. Når vekten stagnerte, forsvant også motivasjonen og jeg begynte å gå opp i vekt igjen. , bare Jeg begynte å innse at jeg ikke kom til å klare dette alene, og heldigvis kom jeg over en Facebook-konkurranse der man kunne vinne en plass på Livea-kurs. Dette måtte jo være midt i blinken! Jeg sendte en mail hvor jeg forklarte hvorfor akkurat jeg fortjente plass på kurset, og noen uker senere fikk jeg vite at jeg faktisk hadde vunnet!

Når første kursdag endelig kom var det med skrekkblandet fryd jeg trakket inn i kurslokalet. Jeg skjønte fort at jeg kunne spart meg både usikkerheten og de negative tankene. Det som møtte meg var en gjeng med fine mennesker, mennesker som har støttet og motivert meg gjennom hele kurset. 

Gjennom Livea føler jeg at jeg har fått alle de verktøyene jeg trenger for å fortsette en sunn og aktiv livsstil. Jeg har lært en hel haug om kosthold og trening, kommet inn i gode rutiner i hverdagen, og mest av alt, jeg har lært mye om meg selv og mine styrker.

Nå er jeg klar for å gå i gang med ting jeg tidligere bare har kunne drømme om 30 kg lettere, og neste år går jeg og hunden Norge på tvers, fra Femundsmarka til Stadt, 60 dager, 650 km til fots! 

Hvis du nå sitter å lurer på om du skal tørre å melde deg på et Livea-kurs, bare gjør det! Sannsynligheten for at det blir et av de beste valgene du gjør er veldig stor. For meg har det åpnet en ny verden!