Alle har vært en nybegynner i noe. Elisebeth startet selv som nybegynner med et ønske om endring i livsstil.
Elisebeth er 49 år, lykkelig gift og mor til to døtre på 16 og 24 år. Dags dato jobber hun som jobbkonsulent for Fretex Jobb og oppfølging AS. Hun har gått på Livea Livsstilsendringskurs ved Nr1 Fitness på Sotra høsten 2019.

Når det kommer til trening, kosthold og endring i livsstil tenker de fleste:
“jeg kommer aldri til å klare det”
“jeg er ikke god nok”
“jeg er ikke sterk nok”
“jeg er ikke rutinert nok”
“jeg kan aldri komme dit”

Elisebeth sin historie

Høsten 2019, kom jeg i kontakt med flotte Cathrine som er daglig leder ved Nr1 Fitness på Sotra, lite viste jeg den gang om hva denne nydelige damen skulle bety for meg og den reisen jeg skulle til og ta del i.

Før jeg kom i kontakt med Livea og Cathrine, var jeg arbeidsledig og fysisk inaktiv. Hverdagen min bestod av lite energioverskudd og livsstilssykdommer, som høyt blodtrykk, diabetes type 2, fibromyalgi, lavt stoffskifte ect som igjen ga meg lav selvtillit og selvfølelse. Jeg hadde ingen energi eller overskudd til noen form for fysisk aktivitet.

Elisebeth før og etter

Elisebeth gikk ned 30 kg og kom seg tilbake i jobb ved hjelp av Livea.

Livea kurset har gitt meg en helt ny hverdag!

Etter 16 uker på kurs – og 30 kg lettere, har jeg ikke noen fysiske plager, merker ikke til fibromyalgien, blodtrykket er omtrent normalisert og diabetesen er ikke noe problem lengre. Uke for uke merket jeg økt energi, fikk lære det å være mer tilstede i eget liv og egen kropp. I takt med økt energi og tilstedeværelse fikk jeg bedre selvfølelse og selvtillit.

Etter noen uker på kurs var tilbake i jobb

Min nyvunne selvtillit og ikke minst troen på meg selv, hjalp meg på veien. Og takket være min nye livsstil har jeg det godt i egen kropp, fått energioverskudd til å utføre en god jobb, gå på trening og være tilstede for familien min.

En av de viktigste tingene man lærer i kurset som jeg skal ta med meg videre er at en ikke bare kan gå tilbake til tidligere vaner etter endt kurs og tro at en skal forbli slank, men at det handler om kontinuitet over tid, en varig endring – LIVSSTILSENDRING.

Det handler om å prioritere fysisk aktivitet, planlegging, sunt og variert kosthold med hovedvekt på matvarer som er rik på næring. Det har gitt meg god innsikt og kunnskap vedrørende sunt variert kosthold, energibalanse, fysisk aktivitet og trening.

Tips fra meg til alle som vurderer å begynne på Livea kurs eller ønsker å gjøre en endring.

  • Husk på at alle har vært en nybegynner, men med en god plan, riktig veiledning og trening sammen med andre kommer du dit du vil.
  • Vær klar over at det er ingen snarveier til livsstilsendring. Selve vektreduksjonen er en god kickstart og en booster som gir deg troen på at en endring kan finne sted.
  • For å nå denne endringen kreves det pågangsmot, viljestyrke og et genuint ønske om å lykkes.
  • Tro på deg selv!

Har du dette med deg i ryggsekken, da er du på god vei til suksess! Lykke til med livsstilsendringen.

– Elisebeth Førli-Ekerhovd