Hei, jeg heter Arnt Troland. Jeg er 43 år ung og jobber som portør på Haukeland universitetssykehus. Jeg har gått på Livea Livsstils kurs på Nr1Fitness Landås med flinke Wibeke Henriksbø som kursleder. Etter 10 uker på kurset har jeg gått ned i overkant av 27 kilo og gått ned et par buksestørrelser.

Hvordan var hverdagen din før du startet på Livea livsstilskurs?

Hverdagen var mye som den er nå, med mye trening og forsøk på å ha et smart og godt kosthold for å være sterk og frisk og holde vekten lavt, men som de fleste som har eller har hatt vektproblemer vet, så kan det være fort gjort å legge på seg igjen.

Til tross for god treningsinnsats var det det som skjedde meg. Jeg har tidligere gått mye ned i vekt på egenhånd med hard trening og fornuftig matinntak, men det er både tidkrevende og hardt.

Og veldig mange ganger får man ikke den belønningen i form av vekttap som man har arbeidet for. Så denne gangen ville jeg ha store resultater raskt, og gjerne med noen nye fruktbare tips og erfaringer om hvordan jeg kunne bli slank og forbli slank.

Hvordan var opplevelsen din av kurset, har du lært noe, er noe forandret i din hverdag som følge av kurset?

Min opplevelse av kurset er helt klart positiv. Det viktigste er kanskje gruppedynamikken, man er en gruppe mennesker i samme båt som ønsker hverandre suksess, og det virker. Du får en ekstra driv når du heier på og heies på av andre. Kurslederen vår, Wibeke Henriksbø, er en flink og motiverende dame som gir oss og i alle fall meg personlig lyst til å bli en lettere og sterkere utgave av meg selv.

Det er godt å ha henne som kursansvarlig. Personlig kan jeg legge til at jeg også har fått noen nye kjekke venninner. Av innholdet i kurset kunne jeg mye fra før, men det er verdifullt å diskutere med andre som har lignende behov og situasjon som deg selv, med innspill fra en dedikert kursleder. Jeg har lært temmelig mye om meg selv på kurset, jeg har fått ny og dypere innsikt i hva jeg selv kan gjøre for å holde meg slank uten at det skal være vanskelig.

Med lett planlegging kan man spise langt magrere og likevel være fornøyd i hverdagen. Og dette kommer fra en mann som er veldig glad i mat, mye mat og kaloririk mat. Jeg er fornøyd med hverdagsutsiktene mine i min nye magrere mathverdag. Det aller viktigste som har forandret seg i min hverdag er at jeg nå ønsker på en sterkere måte å forholde meg lett. Simpelthen fordi det føles fantastisk mye bedre å leve, trene, spise og eksistere når du greier å være en lettere variant av deg selv.

Hvordan er din hverdag nå?

Jeg er lettere i kroppen og kvikkere i toppen, og gleder meg til å fullføre og vedlikeholde vekttapet. Jeg er veldig glad i å trene, og å trene hardt, og det er uendelig mye lettere å klinke til på trening når kroppen er lettere.

 

Jeg har innsett hvor lyst jeg har å forbli lett og sprek, og det trodde jeg at jeg følte før kurset, men jeg kan med hånden på hjertet si at Livea Livsstilskurset har gitt meg en ny og sterkere lyst til å være en kvikk, lett og bevegelig kar. Det er kanskje den største gaven jeg har fått gjennom Livea Livsstilskurs.

Har du noen anbefalinger til de som vurderer å begynne på Livea Livsstilskurs?

Jeg ville sagt at de absolutt bør prøve. Som tidligere skrevet hadde jeg kommet langt på vei på egenhånd, men noen ganger trenger du en ekstra motivasjon og en ny dose selvinnsikt. Det har Livea Livsstilskurs hjulpet meg med. Kurset er tøft, det er ingen vits å legge skjul på det, men det er definitivt verdt det!