Lene Jeanett følte seg lite opplagt og i dårlig form før hun bestemte seg for å starte sin livsstilsendring. Hun meldte seg på Livea livsstilskurs hos Nr1fitness Åsane. Les hennes historie her.

Hvordan var hverdagen og ting før kurset?

Jeg har alltid vært glad i å trene og sett på meg selv som en person med en sterk fysikk, men ikke noe spesielt utholdende. Den siste tiden følte jeg at jeg hadde lite overskudd til både trening, hverdagsoppgaver og dørstokkmila føltes ofte uoverkommelig og unnskyldningene var mange. Jeg var ikke glad i å spise frokost og spiste ofte fem skiver til lunsj uten å bli mett. Mellommåltider ble det heller ikke noe av, så veien til godteskapet var kort fra jeg kom hjem fra jobb og til middagen ble servert tre timer senere. Og da var porsjonene unødvendig store.

Hvordan var opplevelsen din av kurset, har du lært noe, er noe forandret i din hverdag som følge av kurset?

Gjennomføringen av kurset var veldig bra. Jeg fikk mye motivasjon, både fra kursholder og de andre deltagerne. Det var et faglig bra opplegg som var tilpasset gruppens nivå og kunnskap. Treningsgleden er kommet tilbake og dørstokkmila er veldig lav. Jeg blir rett og slett sur av å ikke trene og setter stor pris på følelsen etter trening.


for-og-etter-livea-livsstilHvordan er hverdagen din nå etter kurset?

Jeg har fortsatt utfordringer med planlegging av måltider og slikt, men tar stort sett gode valg i forhold til kosten og spiser regelmessig slik som jeg skal. Jeg har mer energi og overskudd. Jevnt over et bedre humør og bedre selvfølelse. Kroppen er blitt mer smidig og hverdagsoppgavene er mye enklere.

Har du noen anbefalinger til de som vurderer å begynne?

Det er ikke det å miste vekten som må være fokuset, fokuset må være å endre vaner. Valget om å begynne må være godt gjennomtenkt, for det krever viljestyrke å gjennomføre det. Prioriter deg selv i denne perioden, alle vinner på det i lengden!

 

– Lene Jeanett Nordstrønen, 30 år, samboer og jobber som
prosjektingeniør.