Hei alle sammen!

En oppdatering er på sin plass, nå som det er gått noen uker.

Over all forventning!

Jeg er nå i uke 6. 5 uker er gjennomført, og for en opplevelse dette er! Dette går over all forventning. Jeg kan faktisk si at jeg stortrives med å holde på med livsstilendringskurset. Jeg har til nå gått ned 13,9 kg. Hvor sykt er ikke det?!? Det er jo helt rått! Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at kiloene ville renne av på denne måten. I tillegg er jeg ganske overrasket over hvor mye energi jeg har, hver dag. Selv med lite inntak av mat og mye aktivitet, så bobler det over av energi innimellom.. og det er så deilig!! For en prosess, for en opplevelse dette er.

Hvis det er en ting jeg vil nevne som er blitt en viktig ting for meg disse ukene, så er det det å bruke pusten som ett hjelpemiddel for en bedre hverdag. Vi er blitt utfordret av kursholder til å puste 10 minutter hver morgen for å komme nærmere inn på oss selv, rense tanker og finne fokus. Vi skal se oss i speilet og si at dette blir en god dag! Og disse tingene fungerer veldig godt for meg. Jeg har hatt mange tunge dager de siste årene, mye negativt har bygget seg opp inni meg og jeg har hatt behov for å få utløp for disse, men det har vært vanskelig å gi slipp.

Glede og mestring hver dag!

En kommer på en måte inn i en ond sirkel, men jeg var veldig klar for å bryte ut av den. Og når det endelig skjedde, var det kjempe deilig!!! Det har vært vanskelig å kjenne på følelsene, kjenne på motstand. Det ble mange tårer og smil om en annen, men plutselig løsnet alt og jeg kjenner på en følelse av glede og mestring hver dag. Jeg bruker pusten til å få vekk de negative tingene, jeg børster de av meg og bruker tid på å finne meg selv. Plutselig er fokuset på å gjøre ting for meg selv, ikke for alle andre. Jeg er ikke vant til det, men jeg må jo innrømme at det er veldig deilig!

Gøye kurs og felles mål

Ukene flyr avgårde, nesten litt for fort. Plutselig er det tirsdag igjen, kursdag og veiing. Men det er alltid gøy å være på kurs, møte de andre deltakerne, heie hverandre frem og sammen nå ett felles mål.

I løpet av de siste ukene har vi hatt forskjellige tema hver uke på kurset og har blant annet gått gjennom leksjoner om fysisk aktivitet som styrketrening og kroppsholdning, kondisjonstrening og det å ha en aktiv livsstil. I tillegg har vi hatt fokus på målprosesser og det å gå gjennom en livsstilsendring. Vi har fått utfordringer hver uke som blant annet har gått ut på å skulle gjennomføre to saltimer på en uke, ta tre selfier hvor en har en aktivitetsøkt med over 20 minutter med høy puls og vi er også utfordret til å være kreativ på kjøkkenet og lage nye middagsvarianter av grønnsakene, som bruk av nye krydder eller tilberedingsmetoder.

Middagstips

Vi er en ganske aktiv gruppe og bildene har blitt mange og vi er flinke til å motivere og engasjere hverandre. Jeg opplever at vi er blitt sammensveiset, vi prater mye sammen og trener sammen. Og det er så gøy å se endringene hos alle sammen. Jeg er så utrolig stolt og glad for oss alle sammen. Jeg syns vi er superflinke! Jeg har forresten ett godt tips å komme med når det gjelder middagsmåltidet Pasta Carbonara – stek opp sopp eller andre gode grønnsaker, bruk godt med urter og krydder og bland sammen med den. Det tilfører mye god smak til retten.

Nr1 Fitness cruiset til helgen

Nå har jeg en spennende helg i vente, nå er det nemlig tid for årets gøyeste opplevelse, nemlig nr1 Fitness-cruiset. Vi er i overkant av 350 deltakere fra nr1Fitness som reiser til Danmark, det er meldt fint vær og vi skal sammen trene, le, kose oss og bare få en fantastisk opplevelse sammen! Her blir det casual maskeradeball, bingo, zumba på dekk, bootcamp på helikopterdekket, spinning og mye mye mer!! Jeg og min mann har fått barnevakt til barna og vi storgleder oss til en opplevelsesrik helg sammen 😀

LES MER OG START DIN LIVSSTILSENDRING I DAG!