Jeg er en glad dame på 50 år som jobber som psykiatrisk sykepleier. Jeg har 4 barn og en hund.

Jeg har denne høsten deltatt på Livea livsstils kurs hos nr1fitness Fyllingsdalen .

Vekt reduksjon 21 kg (totalt 40 kg)

 

Hvordan var din hverdag før du startet på Livea Livsstilskurs?

 

Hverdagen min før jeg startet på kurs var frustrerende. Jeg var trøtt og sliten, og jeg ønsket en vektreduksjon og å komme i bedre form. Men selv om jeg trente jevnlig og gikk tur med hunden min daglig så klarte jeg ikke å gå ned i vekt ! Det var da jeg forsto at jeg gjorde noe feil !

Men jeg visste ikke hva.. – Jeg ble anbefalt Livea livsstils kurs.

Jeg deltok på mitt første livsstilskurs høsten 2010 og den gangen reduserte jeg vekten min med ca 30 kg. I tiden etter kurset hadde jeg en periode med sykdom og flere operasjoner som førte til lite fysisk aktivitet. Sammen med lite fokus på de gode valgene, kom kiloene snikende på igjen og jeg la på meg ca 10 kg.  Denne gangen på kurs har jeg gått ned ytterligere 20 kg, så totalt sett har jeg redusert vekten med 40 kg.

Hvordan har opplevelsen din av Livea Livsstilskurs vært? Har du lært noe og er noe forandret I din hverdag som følge av kurset?

 Kurset har vært veldig lærerikt og jeg har lært om kosthold og om betydningen av å spise regelmessige måltider gjennom hele dagen. Det er som er så bra med Livea er fokuset på trening fra starten av, hvordan aktivt bruke det vi lærer, og ikke minst hvordan få det til å fungere i hverdagen etter kurset. Med Livea føler jeg meg rustet til å ta gode valg for kost og trening i fremtiden, selv om det kommer perioder som gir utfordringer på min nå aktive livsstil!

Det å gjøre dette sammen med flere i en gruppe har vært helt avgjørende for meg og min livsstilsendring. Jeg har blitt motivert av de andre kurs deltagerne og vår kursleder Christel Sande. Hun har vært engasjert, kjempe motiverende og har alltid stilt opp for oss. Christel er svært kunnskapsrik og har heiet oss i mål alle sammen!

Jeg har alltid vært glad i bevegelse, og på kurset har jeg lært viktigheten av variasjon og restitusjon når jeg trener for å oppnå gode resultater på formen. Jeg er i mitt livs form med god kondisjon sammen med at jeg føler meg fysisk sterk.

Processed with MOLDIV

 

Hvordan er din hverdag nå?

Hverdagen min nå er fantastisk! Jeg føler meg flott og sprek og har fått tilbake selvtilliten min. Jeg har energi og overskudd igjen, og jeg føler at jeg mestrer en hektisk hverdag på en helt annen måte enn tidligere. Og så er det utrolig kjekt at klærne mine passer igjen .

Det jeg angrer mest på – er at jeg ikke begynte på kurs før!!!!!

 

Har du noen anbefalinger til dem som vurderer å begynne på Livea Livsstilskurs?

 Lurer noen på om dette fungerer – så garanterer jeg at det gjør det .

Ikke nøl – begynn !!!!!!