GÅ NED I VEKT MED LIVEA LIVSSTILSKURS

Livea Livsstilskurs er delt opp i to ulike faser, vekstreduksjonsfasen- og stabiliseringsfasen. De 16 første ukene av kurset treffes man i grupper på inntil 16 personer, for deretter å fortsette prosessen individuelt.

Det undervises innen fagområdene kosthold, fysisk aktivitet og mentalt fokus. Man har felles treningsøkter tilpasset gruppen. For å gi deltakerne en kickstart på vektreduksjonen, benytter man seg av VLCD kosterstattere, samt grønnsaker. Gradvis innfører man vanlig mat til kosten igjen. Alle Liveas anbefalinger er hentet fra Helsedirektoratet.

Eli DagbladetSOM LEST OM I DAGBLADET
Dagbladet skriver i dag 14, januar om Eli (46), som ved hjelp av Livea Livsstilskurs gikk ned 50 kilo. – Endringen er like mental som fysisk, sier hun til Dagbladet. Eli har gått på mange slankekurer, gått ned i vekt, for så å gå opp igjen. Etter flere kurs fant hun løsningen i Livea Livsstilskurs, der hun lærte om kosthold, trening og det mentale.

Les hele artikkelen fra Dagbladet her

ØNSKER DU EN UFORPLIKTENDE SAMTALE?

«Alt føles så mye lettere nå»
«Livet er så urolig mye lettere å leve nå. Jeg kjører blomster og løper lett opp i 4.etasje, der jeg tidligere slet meg opp»  Men det har ikke alltid vært slik for Hege. Sykdom, medisiner, isolering fra det sosiale liv var en del av hennes hverdag inntil hun bestemte seg for å starte på sin livsstilsendring med Livea. Les hele hennes historie her 

RASK OG VARIG VEKTNEDGANG!
Eli og Hege er bare to av mange som har opplevd rask og varig vektnedgang med Livea livsstilskurs. Livea hjelper deg å endre livsstil, oppnå varig vektnedgang, få mer overskudd og til å leve et sunnere og bedre liv.

  • Rask og varig vektnedgag
  • Sunnere og bedre liv
  • Mental trening og mer overskudd

KURSKALENDER

Ønsker du å gjøre en endring og gå ned i vekt med Livea? Vi starter nye kurs hele året igjennom , se under for oppstartsdato ved ditt nærmeste Livea senter . Fyll ut skjema under og vi kontakter deg for en uforpliktende prat innen kort tid. Ring oss gjerne på 924 96 306Jeg ønsker mer informasjon om:

Hvilket senter: