Stine Bråten Pedersen er ny Livea kursholder hos Nr1fitness Arendal! Stine sluttet i jobben sin som daglig leder på Dressmann, og kastet seg inn i en karriere hun brenner for. Hun er nyutdannet personlig trener, og jobber på våre sentre både på Krøgenes og i Sentrum som instruktør, PT og nå også som Livea Xpress kursholder.

Denne damen er et rivjern, står alltid på og har masse energi og overskudd til å ta godt vare på våre kunder, men slik har det ikke alltid vært!

Stine har selv vært gjennom en livsstilsendring, og hun forteller selv at livet hennes over tid ble mer og mer utfordrende. Det var mange faktorer som spilte inn for at hun havnet utpå den destruktive sti. Stine opplevde dødsfall i nær familie, svik og endring i livssituasjon. Stine ble mor, sluttet å trene, fikk ny jobb og ble alenemor! Listen med utfordringer ble lenger og lenger og hun gjorde alt hun kunne for å være en god mor, en god venn og samtidig skulle prestere max i den nye jobben.

Hun forteller at det aldri ble godt nok fordi hun glemte å ta vare på seg selv.
Det ble kjappe løsninger på mat,trøstespising,lite aktivitet og hun ble mindre og mindre sosial. Hun ble overvektig og både psykisk og fysisk syk.
Stine forteller at hun husker hun våknet en morgen og tenkte: «Nå må jeg gjøre noe med livssituasjonen min, om ikke kommer jeg til å dø ensom og full av selvforakt. Og min sønn fortjener en mamma som har overskudd til å leke med han!»
Den samme dagen kom hun over en annonse for livsstilsendring og det ble et kraftig vendepunkt i Stines liv. Med masse støtte og hjelp av sine nærmeste fikk hun muligheten til å gjøre en endring.
Underveis i kurset lærte hun gradvis å bli glad i seg selv igjen. Hun opplevde mestring og smakte på treningsglede for første gang på flere år! Stine ble friskere,fysisk og psykisk. Kiloene raste av og hun fikk mer overskudd til å ta bedre vare på sønnen sin og stille opp for de rundt seg. Hun hadde rett og slett fått livet tilbake.
Nå er sunnere vaner på plass, både trening,mental trening og kosthold. Stine er nå på 5 året som en bedre utgave av seg selv, og brenner for å hjelpe andre i samme situasjon som hun var i selv.