Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

FRA INAKTIV TIL AKTIV

Camilla 24 og Sandra 21 er søstrene som bestemte seg for å gjøre en endring på sin inaktive og usunne livsstil i 2018. De kontaktet nr1fitness Landås om muligheter for kurs.

Etter et godt informasjonsmøte om hvilken kurs som kunne passe for dem tok de avgjørelsen at på at Livea livsstilskurs var det de var ute etter. En varig endring av deres livsstil på aktivitet, kosthold og vektreduksjon. Hverdagen deres i dag er virkelig blitt endret.

Camilla trente ikke, hun prøvde noen ganger men fant ikke noe glede ved trening. Hun jobber i butikk og fritiden bestod av å komme hjem fra jobb, se på serier time etter time, og en “powernap” var til daglig 1 time hver eneste dag. Kostholdet bestod av pizza og taco som var favorittene, dette var livet og trening var rett og slett et ork.

Camilla misunnet andre som trente og hadde trening som en naturlig del  av hverdagen flere dager i uken. Hun ønsket å bli en av dem som hadde en sunn livsstil og var aktiv, men å ta steget til treningsenteret  for å ikke vite hva man skulle gjøre , ble for stort alene.

Sandra sin hverdag bestod av å sove om dagen og våken om natten, absolutt ingen døgnrytme.Hun fikk kallenavnet “hamsteret”.

Sandra prøvde i perioder å trene men belønningen ble godteri og plutselig mer belønning enn trening. Det var rett å slett å sove seg gjennom uken så hun var klar til fest og fyll når helgen kom.

Da bestemte Camilla og Sandra om å gjøre en endring sammen på Livea, og meldte seg på Livea livsstilskurs. Å være to søstre sammen på kurs har virkelig vært positivt for dem. Jentene støttet hverandre og konkurrerte uke for uke om nedgang i fett %, metabolsk alder og hvor mange kilo de hadde klart å redusere.

Jentene har nå en sunn og aktiv livsstil, de trener 5-6 dager i uken.

De har nå døgnrytme, står tidlig opp for trening , sovner mye lettere og har mer energi hele dagen.

Camilla trener nå fordi hun syntes det er gøy og motiverende , se framgang og at man får til det man ikke trodde man klarte.

Sandra er blitt et “ja” menneske, diskuterer ikke med seg selv om hun skal på trening eller ikke, det er en selvfølge.

De er begge enige om at tidlig trening om de får mulighet, er det beste for en perfekt start på dagen.De vil virkelig anbefale Livea Livsstilkurs!!.

For Sandra gikk kurset og måltidene litt trått i begynnelsen men når hun så de raske resultatene var det virkelig motiverende. Å tenke at hver dag er du ett steg nærmere målet og si til seg selv “at det er dette du vil og det får du til“   Sandra trodde hun ikke hadde viljestyrke men der tok hun feil 🙂

Å være sammen i en gruppe hver eneste uke har virkelig hjulpet, god gruppedynamikk, latter, tårer, glede, frustrasjon og god innføring i kosthold og trening. De har virkelig gledet seg til hver eneste onsdag sammen, det er lettere å «falle ut» alene enn å være sammen om en endring.

Nå ønsker de at flere som tenker på tanken, tar steget og gjør en livsstilendring for seg selv.