Hei!

Sissel her, dame  på 32 år og mamma til to jenter på 5 og 8 år.

Det var min mor som fikk meg med på Livea livsstilskurs som hun selv skulle begynne på. Jeg må innrømme at jeg var ganske så skeptisk i starten men drastisk endring måtte til og det gikk ikke lange stunden etter oppstart før jeg visste at dette var et av de lureste valgene jeg hadde tatt.

Jeg har slitt med overvekt siden jeg var liten, har forsøkt mange forskjellige kurer men lagt på meg igjen etter en stund og gjerne mer enn det jeg tok av også. Etter to vanskelige svangerskap og mye utfordringer i privatlivet de siste årene var vekten nådd nye høyder og jeg var ekstremt preget av det både fysisk og psykisk. Det førte til at jeg levde et liv fult av begrensninger, ikke bare for meg men for barna mine også. Jeg hadde konstant dårlig samvittighet pga dette. Selvbildet mitt var også så langt nede at selv dagligdagse ting som å gå på butikken ble vanskelig. Jeg stusset litt på hvordan jeg skulle klare å kombinere kurset og trening med to barn, samboer og full jobb men jeg fant ut av at jeg måtte slutte å lage unnskyldninger for at jeg ikke kunne ting og heller prøve å prioritere det inn i hverdagen, noe som har gått bra. Barna og samboeren min har heiet på meg hele veien og støttet meg, noe som har betydd veldig mye. Gubben har også blitt mer bevisst i hverdagen mtp kost og aktivitet.

Jeg har nå tatt av 30 kg og jeg føler meg fantastisk! Jeghar fått masse energi og jeg har funnet gleden ved trening. Jeg har fortsatt en del kilo å ta av men det skal jeg klare! Veien har selvfølgelig ikke vært enkel og det skal den ikke være heller. En av de tingene som er så fantastisk med Livea kurset er at en jobber også med det psykiske, jeg har fått mange oppvekkere.  Jeg møtte en fantastisk gjeng på kurset og en helt vidunderlig kursleder, Cristel. Vi har støttet hverandre og motivert hverandre hele veien og det har hatt stor betydning for meg.

Jeg har gått ut av komfortsonen min mange ganger, noe som var veldig ubehagelig men som jeg ser har vært utrolig viktig. Jeg har mestret ting jeg aldri før hadde trodd jeg skulle klare og heiagjengen har vært med hele tiden. Det har vært en utrolig inspirerende og lærerik periode av livet mitt som jeg aldri ville vært foruten og som jeg kommer til å ta med meg for resten av livet.

Nå er jeg godt rustet for veien videre mot å nå målet mitt. Jeg er supermotivert og har fått alt verktøyet jeg trenger for å fortsette. Til de som kanskje lurer på å melde seg på et kurs: hopp i det! Du kommer IKKE til å angre!