OPPFØLGINGSKURS etter LIVEA LIVSSTIL

Oppfølgingskurset er for deg som tidligere har deltatt på Livea livsstilskurs.

Kurset er for alle, uavhengig om du kommer direkte fra avsluttet livsstilskurs, eller om det er flere år siden du deltok. Kurset er en videreføring av våre livsstilskurs, og hensikten er å hjelpe deltakerne videre i prosessen med varig livsstilsendring.

Gjennomføring

Deltakere som starter på oppfølgingskurs har alle gått igjennom en vektreduksjon,noen som en direkte videreføring av Livsstilskurs og noen fra tidligere.

Kurset vil vektlegge utfordringer man møter i forbindelse med en livsstilsendring, og hvordan få den nye livsstilen til å passe inn i hverdagen. På dette kurset har vi ikke fokus på vektnedgang, men på å holde vekten og opprettholde gode rutiner i fremtiden slik at endringen du har gjort blir varig.

Varighet

Kurset har en varighet på 8 uker, med ukentlige gruppetreff. På oppfølgingskurs har vi ikke felles trening på kursdagen, men teori og dialog i gruppen. Hver kurskveld varer i 1 time.

Påmelding

Ønsker du å gjøre en endring og gå ned i vekt med Livea? Vi starter nye kurs hele året igjennom , se under for oppstartsdato ved ditt nærmeste Livea senter . Fyll ut skjema under og vi kontakter deg for en uforpliktende prat innen kort tid. Ring oss gjerne på 924 96 306Jeg ønsker mer informasjon om:

Hvilket senter:

KurskalenderJeg ønsker mer informasjon om:

Hvilket senter:

STORT UTVALG SPENNENDE PRODUKTER I LIVEA WEBSHOP – BESØK VÅR NYE WEBSHOP HER!