Livea livsstilskurs

For deg som vil gå ned 10 – 50 kg. Cecilie gikk ned 70 kilo ved hjelp av livsstilskurset, og er i dag en av våre dyktige instruktører. Klikk under for å se video.

Livea Livsstilskurs er delt opp i to ulike faser, vekstreduksjonsfasen- og stabiliseringsfasen. De 16 første ukene av kurset treffes man i grupper på inntil 16 personer, for deretter å fortsette prosessen individuelt.

Det undervises innen fagområdene kosthold, fysisk aktivitet og mentalt fokus. Man har felles treningsøkter tilpasset gruppen. For å gi deltakerne en kickstart på vektreduksjonen, benytter man seg av VLCD kosterstattere, samt grønnsaker. Gradvis innfører man vanlig mat til kosten igjen. Alle Liveas anbefalinger er hentet fra Helsedirektoratet.


Se oversikt over treningssentre som tilbyr Livea Livsstilskurs via denne linken (åpnes i nytt vindu).


Påmelding

Legg igjen din kontaktinformasjon og du hører fra oss innen kort tid. Ring oss gjerne på telefon 9249 6306 om du har spørsmål.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Tilbakemeldinger

En livsstilsendring som fungerer!
Cecilie Hovland
Før hadde jeg for dårlig kunnskap om mat. Da er det jo umulig å ta de rette valgene.
Anette Horne
Et livsstilsendringskurs er en effektiv måte å sikre tett oppfølging av pasienten
Arne Instebø - Lege Volvat
TA STEGET, KONTAKT OSS I DAG

Utbytte

Ukentlige gruppetreff over 16 uker
Mulighet for 4 individuelle samtaler med din Livea Instruktør
Undervisning i emnene kosthold, aktivitet og mental helse
Skreddersydd trening- og kostholdsplan
STORT UTVALG SPENNENDE PRODUKTER I LIVEA WEBSHOP – BESØK VÅR WEBSHOP HER!

Personlig Oppfølging

Vi legger stor vekt på tverrfaglig kompetanse, noe som gjør at du kan endre livsstil på en trygg og forsvarlig måte. Livea Livsstilkurs deles inn i fire faser. Hvor lenge man skal være i de ulike fasene vil være individuelt. På livsstilskurset vil man få personlig veiledning og oppfølging gjennom alle fasene av en lisensiert Livea instruktør.

De 4 Fasene

Fase 1 – Vektreduksjonsfasen

Dette er selve vektreduksjonsfasen. Her inntar man VLCD-måltidserstattere (very low calory diet) og grønnsaker, som vil gi et hurtig vekttap. Dette vil være en stor motivasjonsfaktor for prosessen videre. Enkelte er skeptisk til å benytte måltidserstattere, men de aller fleste opplever dette som en positiv fase, da man får både økt energi og redusert sultfølelse.

Fase 2 – Måltidsfase med måltidserstattere

I denne fasen innfører man ett måltid, i tillegg til måltidserstatterne. Når man har gått på VLCD diett i en periode, er det viktig at man har en gradvis tilvenning til vanlig kost igjen. Vektreduksjonen vil fortsette utover i denne fasen.

Fase 3 – Vektstabiliseringsfasen

Man innfører nå to måltider, i tillegg til måltidserstatterne. Dette er første fase på vei mot en stabil vekt, og vektreduksjonen vil hos de fleste etter hvert stagnere. En videre vektreduksjon vil nå være avhengig av et visst aktivitetsnivå.

Fase 4 – Etablering av godt kosthold

I denne fasen fokuseres det på å etablere et godt, balansert kosthold. Man inntar kun vanlig mat, og alle våre anbefalinger er hentet fra Helsedirektoratet.

Påmelding

Legg igjen din kontaktinformasjon og du hører fra oss innen kort tid. Ring oss gjerne på telefon 9249 6306 om du har spørsmål.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
STORT UTVALG SPENNENDE PRODUKTER I LIVEA WEBSHOP – BESØK VÅR WEBSHOP HER!