Egenkjærlighet.

Førjulstid, ute i siste liten, kaos, sludd, gavelister, ønskelister, handlelister.

Romjulsgjester, familiemiddager, dekke på, dekke av, vaske opp for så å synke utslitt ned i sofaen om kvelden, Netflix og rødvin.

Julen 2017, masse kos men mest en voksende følelse av at NÅ ER DET NOK!!!!!!!

Matelsker, vinelsker og livsnyter?

Jeg nøt ikke lenger livet, jeg prøvde bare febrilsk å henge med i svingene uten å lykkes.

Inn på nettsiden til Ålgård Sport & Helsesenter om igjen og om igjen, leste om Livea og lurte på om jeg skulle ta meg selv i nakken og hoppe i det.

Med et inderlig ønske om mer energi, mer overskudd og en velfungerende kropp meldte jeg meg på Facebook konkurransen om gratis Livea kurs og sendte en ærlig melding om hvorfor jeg trengte dette akkurat nå.

Dagen etter fikk jeg beskjed om at plassen var min og kurset starter om 2 dager. Hodet måtte kobles på og jeg bestemte meg for å gi gass.

Jenta uten viljestyrke bestemte seg for at det var nå eller aldri og at 45 års dagen skulle feires med bobler, venninner og en lettere kropp.

Første kurskveld, nervøs og spent men med godt mot. Trivelige damer med oppmuntrende blikk og støttende kommentarer, dette skal gå bra. Tydelige Tuva rammet oss godt inn og pisket oss rundt i en heftig runde trening.

Forutsigbarheten ga meg trygghet og kontroll. Ingen planlegging av måltidet ga meg en ro det var deilig å våkne opp til hver morgen.

Begynte å glede meg til kurskveldene, de ble noe jeg ikke kunne gå glipp av, ukens høydepunkt på grunn av flotte damer jeg begynte å bli kjent med og bry meg om. Vi har heiet på hverandre, oppmuntret og trøstet og gledet oss på hverandres vegne.

Tuva med svar på alle spørsmål, klokt hode og varmt hjerte, stødig og god.

Fokus har vært livsstilsendring, ikke slanking, mer energi og en sterkere kropp for å kunne få mer ut av livet vi lever. Og egenkjærlighet. Ha respekt for deg selv og kroppen din, behandle deg selv bra.

Jeg har bestemt meg for å sette meg selv først akkurat nå og investere i min helse for å kunne gi mer til andre.

Big mama har blitt tiny mama med uendelige mengder energi og pågangsmot.

Så målet er nådd, jeg har passert 45 og feiret dagen med bobler på terrassen.

Jeg er fremdeles gift, har tre nydelige barn og verdens beste svigersønn og en stadig voksende familie på alle kanter.

Når vi allikevel er inne på tall kan jeg berette at jeg er 19 kilo lettere enn i januar, XL er nå en medium, og ny bikini er på plass før Kroatia ferien.

Min anbefaling til deg som nå har lest om meg og min vår med Livea.

Du sitter nok med det samme ønsket som meg, et ønske om endring og et lettere liv. Jeg kan forsikre deg om at når jeg har fullført klarer du det og!

Du blir fulgt opp, tatt på alvor, lyttet til og heiet på hele veien helt til du når målet du har satt deg.

For å sitere Ingvard Wilhelmsen, en av mine store helter:

«Bestem deg og oppfør deg som om du mener det!!»

Lykke til

Line M S Nilssen

-livsnyter-