Min reise med Livea.

Mitt liv. Min hverdag samt min helse har over lengre tid vært i ubalanse.
I lang tid har jeg hatt unormalt høyt blodtrykk og vært overvektig. Som igjen har gitt meg lite motivasjon og energi til og orke noe som helst i hverdagen.

Noe som jeg selv har prøvd å rette på, men som gjentatte ganger har gått feil vei.

Helt inntil jeg fikk informasjon på Nr1fitness Sotra om et kurs de sa kunne hjelpe.
Personlig var jeg i tvil før kursstart, med tanke på at jeg har vært gjennom mange dietter og kurs uten noen suksess før.

Men jeg tenkte at dette ville jeg gi en sjanse og jeg kan til dags dato si at jeg ikke angrer ett sekund på det valget jeg tok da. For på kort tid skjedde det endringer i kroppen. Fysikken min endret seg, fysisk aktivitet ble lettere og treningsgleden var tilbake.

I begynnelsen var det fokus på det mentale som motivasjon og målsetninger,  for og sette i sving både hodet og kroppen. Det var en ny vei å gå, men jeg hadde mitt mål og motivasjon til og holde meg på rett vei.
Aldri før har jeg både sett og samtidig kjent endringene på kroppen på såpass kort tid.

Hver dag ble en lettere dag, og hver trening ble mer moro.
Turer som før var ett mareritt og bare tenke tanken på, har endt opp i mer spørsmål om eg har tid til og kunne ta en runde til.

Treningen er blitt en såpass åpenlys glede at jeg aldri har lyst til å gå hjem igjen etter en skikkelig god treningsøkt på senteret.

Kurset er noe jeg sterkt vil anbefale til alle dem som har lyst og gå ned i vekt og endre livsstil, og til alle som har hatt samme veien som meg. Så har du prøvd alt mellom himmel og jord uten synlige og varige resultater på vekten, så anbefaler jeg Livea Livsstilskurs.

For min del, har kurset gitt meg alt fra motivasjon til en bedre selvfølelse i hverdagen. Som jeg bruker med ett smil og mer glede.