Senter: Nr1 Fitness Langesund

Hei:) Jeg heter Dyrild Anette Myhre, 50 år, bor på Heistad og jobber i Brevik. På fritiden liker jeg å være sammen med familie og venner, strikke og lese, gå på turer og nå det siste året har jeg også blitt aktiv på treningssenteret for første gang i mitt liv.

Jeg har alltid likt å være i aktivitet, men jeg har også alltid slitt med vekta. I fjor bestemte jeg meg for at noe måtte gjøres med det og jeg tok motet til meg og meldte meg på Livea Livsstilsendringskurs på senteret. Det har jeg ikke angret på. Veien til der jeg er i dag har vært tøff, men det har vært verdt det. Jeg føler virkelig jeg har fått en livsstilsendring:)

Jeg liker best å trene spinning og jeg prøver å få med meg TRX treningen på mandagene. Den har hjulpet meg veldig med styrke og balanse – kan anbefales. I tillegg har jeg et egentreninger-program jeg prøver å få gjennomført 1-2ganger i uken.

Jeg har erfart at et godt samspill mellom sunn mat og variert trening er viktig. Jeg er nok ikke flink nok til å tørre å prøve nye gruppetimer, men det er noe jeg må jobbe med. Det som motiverer meg mest er at jeg merker at dette er bra for meg og min helse. Jeg har fått en lettere hverdag og ikke minst er jeg blitt glad i å trene;) Det hadde jeg ikke trodd for 1 år siden. Jeg trives veldig godt på N1 Fitness:)