Jeg er 32 år,mamma til to barn (6 og 10 år) gift og har fulltidsjobb. Jeg har vært overvektig i hele mitt voksne liv. Jeg la på meg mye i begge graviditetene men mest de siste årene. Nå veide jeg mer enn jeg gjorde da jeg var høygravid. For noen år siden fikk jeg vite at jeg har pcos (polycystisk ovarie syndrom)
Den blir verre jo mer overvektig du er. For min del ble det kjempevanskelig å gå ned i vekt. Jeg hadde konstant lyst på godteri og usunn mat. Var alltid sulten og jeg var alltid sliten. Ble deprimert og hadde angst. Jeg har alltid vært glad i og trene og gå tur men når jeg følte jeg ikke fikk noen resultater gav jeg opp hver gang. Ofte endte jeg opp med å heller legge på meg.
 I begynnelsen av april i år bestemte jeg meg for å begynne på livea livsstilskurs. Jeg var usikker på hvordan kroppen skulle reagere og om jeg kom til å klare det. Min fantastiske coach Line heiet på meg og har hatt ett kurs med bare meg. Nå har jeg gått på kurs i 12 uker og gått ned over 20 kg!! Helt vanvittig. Jeg tror ikke det helt har gått opp for meg enda.
Og det har faktisk ikke vært vanskelig heller. Selvfølgelig har det vært noen utfordringer her og der. Men det har gått helt fint. Jeg kan ikke huske sist jeg veide det jeg veier nå. Jeg gleder meg til fortsettelsen og er så spent på hvordan det blir å gå ned resten av kiloene. Jeg har fremdeles noen kilo som skal av. Men det skal gå fint:-)
 
Jeg kan virkelig anbefale de med pcos og ta kontakt med en livea livsstilscoach. Jeg vet hvor forferdelig vanskelig det er å gå ned i vekt med pcos. Men det er utrolig viktig. Heia