Hei!

Mitt navn er Anniken og jeg er 28 år. I januar bestemte jeg meg for å endre livsstil. Jeg hadde lenge tenkt tanken, men det forble bare en tanke. Tidligere var jeg en veldig aktiv basketballspiller og trening var en stor del av hverdagen min, helt til jeg fikk betennelse i begge akillessenene mine og måtte gi meg. Selv om basketballen har vært en stor del av livet mitt har jeg alltid slitt litt med vekten, men da jeg gav meg der og levde det «gode» liv gikk det bare en vei.

Når sant skal sies så har jeg aldri følt meg ukomfortabel med meg selv og den vekten jeg har veid, men den har gitt meg utfordringer som vond rygg, vonde knær og en veldig sliten kropp når jeg kom hjem fra jobb. Bare tenk deg, du kommer hjem fra jobb, sliten og gidder ikke lage middag så du slenger en grandis i ovnen, og deretter sovner du på sofaen omtrent til du skal gå å legge deg.

I januar 2019 bestemte jeg meg, etter å ha sett gode resultater hos bekjente at Livea var noe jeg ville høre mer om, så jeg møtte opp på et infomøte på Nr1 Fitness i Fyllingsdalen. Der møtte jeg Elisabeth som fortalte meg om Livea, og det var da jeg bestemte meg for at det var dette jeg ville. Jeg ville gå ned i vekt, få en sunnere livsstil og ønsket å finne treningsgleden igjen.

Etter 13 uker hadde jeg gått ned 29 kg, men jeg slet fremdeles med å komme meg på trening. Jeg tok tak og har nå fått treningsgleden tilbake. Jeg føler meg veldig motivert til å holde denne nye, sunne livsstilen og kroppen min fremover. Det har gjort hverdagen min enklere, ikke minst fordi jeg har mye mer energi enn jeg hadde før.

Jeg har vært veldig åpen om progresjonen min hele veien til mine venner og familie. Uten de og ikke minst Elisabeth og gjengen jeg går på kurs med, tror jeg disse ukene hadde blitt mye tøffere. Jeg har fått mye ros og skryt og dette har gjort meg motivert hele veien og løftet meg opp når jeg har trengt det.

Grunnen til at jeg har lykkes er fordi jeg har fulgt dietten 100%, og det angrer jeg ikke et sekund på! Det har vært mange fristelser, selskaper og sammenkomster, men jeg har stått i det og det er jeg så sinnsykt glad for nå!

Jeg er veldig innstilt på og motivert til å fortsette den gode livsstilen samtidig som jeg skal fortsette å kose meg og ha det kjekt sammen med venner og familie.

Jeg vil oppfordre alle som er inne på tanken, noe som jeg tenkte på lenge, til å ta steget videre og endre livsstil, for det har kun fulgt goder med seg!