Hei!
Anne Sophie er meg. Jeg er 35 år gammel, er gift og har to barn.

Jeg har denne våren deltatt på kurs på Nr1fitness på Straume. Jeg har gått ned 20kg til nå og har nådd mitt mål.

Jeg deltok på Livea livsstils kurs første gang i 2015.
Den gangen var det inspirasjon og resultat hos en bekjent som gjorde at jeg valgte Livea. Det hadde vært mange år med overspising, trøstespising og inaktivitet som hadde gjort at vekten min var blitt skyhøy. Den gangen hadde jeg en vektreduksjon på 20 kg, men mange uheldige situasjoner i livet mitt gjorde at jeg falt litt tilbake til gamle vaner med mat. Men takket være rutine på trening 3 dager i uken og en del kunnskap, la jeg bare på meg 8 av de 20kg jeg hadde tatt av.

Så kom jeg til et nytt punkt i livet som gjorde at vektreduksjon ble et tema igjen. Da var det ikke tvil om hva valget skulle  bli. Det ble Livea en gang til for dette er noe som jeg visste fungerte for meg.Jeg var utrolig heldig for da jeg hadde bestemt meg var det et kurs som startet akkurat da på straume og dette ble en ny start med ny og forbedret pågangsmot.

Denne gangen har jeg visst hva jeg gikk til og har vært mer klar for å gjøre en endring som skal vare. Jeg vet veldig godt hvor det gikk galt sist så denne gangen vil det være lettere å se «farene» før det går galt.

Nå har jeg fått gode trenings rutiner igjen og mange gode og nye råd i forhold til mat, og valg av mat, og ikke minst at jeg har tatt av nye 20kg som gjør livet mitt veldig mye lettere. Veien hit har vært spennende, kunnskapsrik, interessant, sosial, morsom og kjekk, men den har også vært hard og krevende til tider. Det krever at man er innstilt og villig til å bryte ut av gamle mønster for at dette skal bli vellykket.

Jeg er utrolig glad for at jeg fikk vite om Livea den gang i 2015.
Jeg anbefaler alle som ønsker en livsstilsendring å velge Livea sitt kurs, da dette kurset har gitt meg så mye kunnskap om mat, kropp og helse. Det har gitt meg en forklaring på hvorfor, hva og hvordan jeg skal gå frem for å nå målet mitt. Og det er fantastiske instruktører og andre kursdeltakere som har vært med hele veien og fulgt meg i opp og nedturer.Jeg hadde aldri klart dette uten den fantastiske støtten jeg har fått fra kurset og selvfølgelig den store støtten jeg har fått av familien i hverdagen.