LIVEA XPRESS

Livea Xpress er et intensivt kurs som går over åtte uker. To ganger i uken treffes grupper på 3-6 personer for felles trening med PT (Personlig trener).

I tillegg til treningsøktene i gruppe, vil deltakerne få innføring i ulike treningsformer og teknikker, og i hvordan man velger riktige matvarer for å sikre en sunn, stabil vekt. Som en del av kurset er det også lagt inn korte teoretiske leksjoner, samt en butikkrunde. Butikkrunden gjøres på en lokal butikk, der man har en gjennomgang av anbefalte og mindre gunstige matvarer og hvordan lese på en varedeklarasjon. På denne måten vil det være lettere for deg som deltaker å sette teori ut i praksis når du skal handle mat i fremtiden

Deltakerne vil få tilpassede kostplaner, som vil bestå av en kombinasjon av vanlig, sunn mat og Liveas LCD-produkter.


Se oversikt over treningssentre som tilbyr Livea Xpress kurs via denne linken (åpnes i nytt vindu).

Utbytte

2 kurskvelder per uke i 8 uker.
Trening i gruppe på 4-5 personer med Personlig Trener.
Skreddersydd trening- og kostholdsprogram tilpasset dine behov.

Styrke- og kondisjonstrening ukentlig i gruppe.

TA KONTAKT I DAG

Kurskalender

TA KONTAKT I DAG

Nå dine mål med personlig veiledning

Liveas kursholdere har bred kompetanse innen fagområdene kosthold og trening, som gir deg de beste forutsetninger for å gjennomføre en vellykket endring.

På et Livea Xpress kurs vil man jobbe mot konkrete mål ved hjelp av personlig veiledning og oppfølging av en Personlig Trener (PT).

Cecilie gikk ned 70 kilo

Cecilie er en av mange som har opplevd varige livsstilsendringer med lavere vekt, mer energi og større overskudd etter fullført Livea Livsstilskurs. Cecilie gikk selv ned 70 kilo ved hjelp av kurset og er i dag en av våre dyktige instruktører.

Klikk på bildet under for å se video.

Ja takk, kontakt meg

Send oss din kontaktinformasjon og du hører fra oss innen kort tid. Ring oss gjerne på telefon 9249 6306 om du har spørsmål.

post@livea.no

STORT UTVALG SPENNENDE PRODUKTER I LIVEA WEBSHOP – BESØK VÅR NYE WEBSHOP HER!