Kursholdere

Line Elisabet Seljelid
Line Elisabet Seljelid
Nr1 Fitness Lindås
Har vært kursholder siden oppstarten februar 2014, før dette også vært kursholder på et annet livstilsendrings kurs ( så kursholder fra 2012 kan man si). Er Personlig Trener og gruppetime instruktør på mange forskjellige timer. Jeg ser alle deltakerne, gir alle individuell oppfølging og er motiverende og engasjerende.
Cecilie Gudmundsen
Cecilie Gudmundsen
Nr1 Fitness Åsane
Spinninginstruktør og kursholder hos Livea siden oppstarten. Har selv gått igjennom en livsstilsendring og har kjent på kroppen og psyken hvordan det er å gå igjennom en slik prosess. Jeg er ganske klar på hva som må til for å oppnå varige endringer av livsstilen, og deler masse av mine egne erfaringer og opplevelser. Er omtenksom og ydmyk når det er behov for det, men også streng og ærlig på hva som må til når det trengs. Er positiv av natur, og prøver alltid å finne noe positivt i en hver ting som måtte oppstå. Jeg kan gi deg alle nøklene til å lykkes – men det er opp til deg om du ønsker å bruke disse for å oppnå dine mål!
Wibeke Henriksbø
Wibeke Henriksbø
Nr1 Fitness Landås
Jeg Wibeke Henriksbø er Livea ansvarlig og kursleder på Nr1 fitness Landås. Jeg elsker jobben som gjør det mulig for meg å hjelpe kunder med Livstilsendring, få ett balansert kosthold og komme inn i gode treningsvaner. Størst for meg er å se gleden over resultater, livsstilen som endres og den gode gruppedynamikken som skapes på hvert eneste kurs. Som Livea ansvarlig og Personlig trener er jeg godt rustet til å følge deg på din Livstilendring.
Tuva Stølen
Tuva Stølen
Algård Sport og Helsesenter
Utdannet sykepleier. Har jobbet med trening i over 20 år. Utdannet personlig trener NIH.
Iren Fjeld
Iren Fjeld
Algård Sport og Helsesenter
Daglig leder på Ålgård sport og Helsesenter, og har jobbet med trening i over 20 år. Utdannet personlig trener NIH.
Nancy Helgesen
Nancy Helgesen
Nr1 Fitness Langesund
Kjører Livea livsttilskurs, og oppfølgingskurs. Livea instruktør siden 2014. 6 års erfaring som instruktør, er kurset innen Spinning, Basisball Centercore/Basisball Raw, Kettlebells, Basistrening, div kostholdskurs. Kjører dvs timer i sal, inkludert Livea trening. Jeg elsker å jobbe med mennesker. Jeg bryr meg om de, og syns det er spesielt morro å kunne følge de på reisen til ett nytt og bedre liv. Det gir meg så vanvittig mye. Dette føler jeg gjør meg til en god Livea instruktør. Føler meg virkelig heldig som får lov til å jobbe med noe som jeg brenner for. 🙂
Hilde Pettersen
Hilde Pettersen
Nr1 Fitness Langesund
Livea Instruktør siden 2014, kjører Livea Xpressen kurs, og oppfølgingskurs. 12 års erfaring som instruktør, er kurset innen Spinning, Trx, Arke, Kettlebells, Treningsveileder og div kostholdskurs (flere med fokus på kost vs helse). Har hatt det meste av timer i sal fra Aerobic til Tabata til Mor&Barn. Min største styrke som kursholder, utenom min faglige kompetanse og erfaring, – er at jeg liker å jobbe med mennesker, og at jeg oppriktig bryr meg om at de skal oppnå ønsket resultat – og ikke minst gi dem treningsglede og forhåpentligvis bedre helse! Og at de generelt føler seg godt ivaretatt på mine kurs:).
Camilla Lammedal
Camilla Lammedal
Trimhuset Horten
Camilla har en god kunnskap om kosthold, trening og livstilendring.

Utdannet kostholdsveileder fra NIH og innehar 8 års erfaring som kursholder på livstilsendringskurs. Camilla er kjent for å være motiverende, engasjert og trygg.

Sigrid Brattlid Kristensen
Sigrid Brattlid Kristensen
Trimhuset Horten
Utdannet Personlig trener og kostholdsraådgiver fra Høyskolen i Vestfold. Intruktørutdanning fra Idrettshøyskolen, Jobbet som Personlig trener og kostholdsrådgiver 1,5 år på Trimhuset Horten.

Sigrid er en positiv krutttønne, full av energi! Hun har glimt i øyet og alltid et motiverende smil på lur. Hun er flink til å se alle i en gruppe, og ser den enkeltets behov.

Positiv, inspirerende, energisk også noe streng, bestemt og nøyaktig.

Hun har “bein i nesa” og vet hva hun vil, setter seg mål og jobber bestemt mot de.

Trude Bjørkheim
Trude Bjørkheim
Nr1fitness Fyllingsdalen
Trude har mange års erfaring med å jobbe med mennesker innen vektreduksjon og livsstils- endring. Hun holder per dags dato livsstilskurs for Livea hos Nr1fitness fyllingsdalen og bidrar til at flere mennesker lykkes i å nå sine mål.

Trude er genuint tilstede for sine deltakere og har mange gode tips til hvordan lykkes i hverdagen med gode rutiner og vaner.

Hun er faglig dyktig og kommer gjerne med morsomme hverdagseksempler som gjør at ting faller på plass når man skal gjøre endringer.

Christel Sande
Christel Sande
Livea AS og Nr1fitness Fyllingsdalen
Christel jobber som daglig leder i Livea as, og som kursholder hos Nr1fitness Fyllingsdalen.
I tilegg til sin faglige dyktighet er Christel en kursholder som har fokus på den enkelte deltaker og deres behov. Hun motiverer og inspirerer sine deltakere til å nå sin målsetning, og hun gir mer enn gjerne det “lille ekstra” for sine kursdeltakere.

Hun er svært kunnskapsrik og dedikert i sin jobb som både personlig trener og Livea kursholder.

Siren Tysse Bysheim
Siren Tysse Bysheim
Nr1fitness Osterøy
I ung alder gikk Siren selv gjennom en stor livsstilsendring, noe som har gjort henne lidenskapelig opptatt av trening og kosthold.
Det å se andre mennesker oppnå resultater, å få være med å guide og veilede dem fram til målet sitt – ser Siren på som et privilegium. Hun har jobbet på Nr1 Fitness Osterøy i 5år. I løpet av disse årene har hun hatt flere livsstilskurs og er også utdannet Personlig Trener.
Randi Frostad
Randi Frostad
Puls´n treningssenter, Skodje
Randi Frostad er Livea ansvarlig og kursleder på Puls´n i Skodje kommune. Hun er også medeier, styreleder og administrasjonsansvarlig på senteret.

Er utdannet treningsveileder gjennom NIH og har god kunnskap om trening, kosthold og livsstilsendring. Dette er ei dame som brenner for yrket sitt og ser en stor glede i å hjelpe kunder med livstilsendring. “Gleden over å se at andre når målene sine og klarer å opprettholde gode resultater er en stor glede som kursansvarlig, spesielt morro er det å kunne følge de på reisen til ett nytt og bedre liv”.

Hanne-Sofie Haugland
Hanne-Sofie Haugland
Jobber som personlig trenger og livea xpress kursholder ved Nr1 Fitness Sandviken.
Jeg vil hjelpe folk til å få en mer aktiv hverdag og å finne treningsgleden. Jeg er opptatt av deg som person og gir alle individuell oppfølging. Som personlig trenger og kostholdveileder er jeg godt rustet til å følge deg på rett vei.
Frances Rein
Frances Rein
Jobber som personlig trener og Livea Xpress kursholder ved Nr1 fitness Sandviken.
Jeg elsker å jobbe med mennesker og det å hjelpe de å finne veien til en mer aktiv og sunn hverdag. Jeg har jobbet som sal instruktør i 3 år og har både kurs i spinning, basisball, step, puls og styrketimer.
Jeg er positiv, smilende og opptatt av å se hver enkelt.
Victoria Mjelde Hanstveit
Victoria Mjelde Hanstveit
Utdannet personlig trener og instruktør gjennom Høgskulen på Vestlandet, avd. Sogndal. Jobber som personlig trener, instruktør og Livea Xpress kursholder på Nr1 Fitness Osterøy.
Jeg ønsker å hjelpe andre til å få en mer aktiv og sunn hverdag og ikke minst, finne treningsgleden. Det å finne gleden i å være i aktivitet ser jeg på som nøkkelen til å lykkes. Jeg vil hjelpe akkurat deg til å lykkes med dine mål.
Therese Bjørkmann
Therese Bjørkmann
Therese jobber som kursholder og Livea ansvarlig på Nr1 Fitness Voss.
Hun har selv vært igjennom prosessen med Livea Livsstilsendring og kjent hvordan dette er på kroppen i sin helhet, fra topp til tå.
Og hun deler mer enn gjerne fra sine egne erfaringer og opplevelser, både når det gjelder å være i prosessen og hvordan det er etter.
Therese sier selv at hun er brutalt ærlig og streng, men også motiverende, positiv og omtenksom.
Hun kan gi deg verktøyene til å lykkes både i og etter prosessen, men det er opp til deg om du velger å bruke dem for å oppnå dine mål og drømmer.