Kursholdere

Nr1 fitness Lindås
Nr1 fitness Lindås
Line Elisabet Seljelid – Livea livsstil

Har vært kursholder siden oppstarten februar 2014, før dette også vært kursholder på et annet livstilsendrings kurs ( så kursholder fra 2012 kan man si). Er Personlig Trener og gruppetime instruktør på mange forskjellige timer. Jeg ser alle deltakerne, gir alle individuell oppfølging og er motiverende og engasjerende.

Nr1 fitness Åsane
Nr1 fitness Åsane
Cecilie Gudmundsen – Livea Livsstil
Spinninginstruktør og kursholder hos Livea siden oppstarten. Har selv gått igjennom en livsstilsendring og har kjent på kroppen og psyken hvordan det er å gå igjennom en slik prosess. Jeg er ganske klar på hva som må til for å oppnå varige endringer av livsstilen, og deler masse av mine egne erfaringer og opplevelser. Er omtenksom og ydmyk når det er behov for det, men også streng og ærlig på hva som må til når det trengs. Er positiv av natur, og prøver alltid å finne noe positivt i en hver ting som måtte oppstå. Jeg kan gi deg alle nøklene til å lykkes – men det er opp til deg om du ønsker å bruke disse for å oppnå dine mål!
Nr1 fitness Landås
Nr1 fitness Landås
Wibeke Henriksbø – Livea Livsstil

Jeg Wibeke Henriksbø er Livea ansvarlig og kursleder på Nr1 fitness Landås. Jeg elsker jobben som gjør det mulig for meg å hjelpe kunder med Livstilsendring, få ett balansert kosthold og komme inn i gode treningsvaner. Størst for meg er å se gleden over resultater, livsstilen som endres og den gode gruppedynamikken som skapes på hvert eneste kurs. Som Livea ansvarlig og Personlig trener er jeg godt rustet til å følge deg på din Livstilendring.

Ålgård Sport og Helsesenter
Ålgård Sport og Helsesenter
Tuva Stølen – Livea Livsstil

Utdannet sykepleier. Har jobbet med trening i over 20 år. Utdannet personlig trener NIH.

Ålgård Sport og Helsesenter
Ålgård Sport og Helsesenter
Iren Fjeld – Livea Livsstil

Daglig leder på Ålgård sport og Helsesenter, og har jobbet med trening i over 20 år. Utdannet personlig trener NIH.

Nr1 fitness Langesund
Nr1 fitness Langesund
Nancy Helgesen – Livea Livsstil

Kjører Livea livsttilskurs, og oppfølgingskurs. Livea instruktør siden 2014. 6 års erfaring som instruktør, er kurset innen Spinning, Basisball Centercore/Basisball Raw, Kettlebells, Basistrening, div kostholdskurs. Kjører dvs timer i sal, inkludert Livea trening. Jeg elsker å jobbe med mennesker. Jeg bryr meg om de, og syns det er spesielt morro å kunne følge de på reisen til ett nytt og bedre liv. Det gir meg så vanvittig mye. Dette føler jeg gjør meg til en god Livea instruktør. Føler meg virkelig heldig som får lov til å jobbe med noe som jeg brenner for. 🙂

Nr1 fitness Langesund
Nr1 fitness Langesund
Hilde Pettersen – Livea Xpress

Livea Instruktør siden 2014, kjører Livea Xpressen kurs, og oppfølgingskurs. 12 års erfaring som instruktør, er kurset innen Spinning, Trx, Arke, Kettlebells, Treningsveileder og div kostholdskurs (flere med fokus på kost vs helse). Har hatt det meste av timer i sal fra Aerobic til Tabata til Mor&Barn. Min største styrke som kursholder, utenom min faglige kompetanse og erfaring, – er at jeg liker å jobbe med mennesker, og at jeg oppriktig bryr meg om at de skal oppnå ønsket resultat – og ikke minst gi dem treningsglede og forhåpentligvis bedre helse! Og at de generelt føler seg godt ivaretatt på mine kurs:).

Trimhuset Horten
Trimhuset Horten
Camilla Lammedal – Livea Livsstil og Livea Xpress

Camilla har en god kunnskap om kosthold, trening og livstilendring.

Utdannet kostholdsveileder fra NIH og innehar 8 års erfaring som kursholder på livstilsendringskurs. Camilla er kjent for å være motiverende, engasjert og trygg.

Trimhuset Horten
Trimhuset Horten
Sigrid Brattlid Kristensen – Livea Livsstil

Utdannet Personlig trener og kostholdsraådgiver fra Høyskolen i Vestfold. Intruktørutdanning fra Idrettshøyskolen, Jobbet som Personlig trener og kostholdsrådgiver 1,5 år på Trimhuset Horten.

Sigrid er en positiv krutttønne, full av energi! Hun har glimt i øyet og alltid et motiverende smil på lur. Hun er flink til å se alle i en gruppe, og ser den enkeltets behov.

Positiv, inspirerende, energisk også noe streng, bestemt og nøyaktig.

Hun har «bein i nesa» og vet hva hun vil, setter seg mål og jobber bestemt mot de.

Nr1 fitness Osterøy Nr1 fitness Sotra
Nr1 fitness Osterøy Nr1 fitness Sotra
Trude Bjørkheim – Livea Livsstil

Trude har mange års erfaring med å jobbe med mennesker innen vektreduksjon og livsstils- endring. Hun holder per dags dato livsstilskurs for Livea hos Nr1fitness fyllingsdalen og bidrar til at flere mennesker lykkes i å nå sine mål.

Trude er genuint tilstede for sine deltakere og har mange gode tips til hvordan lykkes i hverdagen med gode rutiner og vaner.

Hun er faglig dyktig og kommer gjerne med morsomme hverdagseksempler som gjør at ting faller på plass når man skal gjøre endringer.

Nr1 fitness Fyllingsdalen
Nr1 fitness Fyllingsdalen
Christel Sande – Livea Livsstil og Livea Xpress

Christel jobber som daglig leder i Livea as, og som kursholder hos Nr1fitness Fyllingsdalen.
I tilegg til sin faglige dyktighet er Christel en kursholder som har fokus på den enkelte deltaker og deres behov. Hun motiverer og inspirerer sine deltakere til å nå sin målsetning, og hun gir mer enn gjerne det «lille ekstra» for sine kursdeltakere.

Hun er svært kunnskapsrik og dedikert i sin jobb som både personlig trener og Livea kursholder.

Puls`n
Puls`n
Randi Frostad – Livea Livsstil

Randi Frostad er Livea ansvarlig og kursleder på Puls´n i Skodje kommune. Hun er også medeier, styreleder og administrasjonsansvarlig på senteret.

Er utdannet treningsveileder gjennom NIH og har god kunnskap om trening, kosthold og livsstilsendring. Dette er ei dame som brenner for yrket sitt og ser en stor glede i å hjelpe kunder med livstilsendring. «Gleden over å se at andre når målene sine og klarer å opprettholde gode resultater er en stor glede som kursansvarlig, spesielt morro er det å kunne følge de på reisen til ett nytt og bedre liv».

Nr1 fitness Xpress Sandviken
Nr1 fitness Xpress Sandviken
Hanne-Sofie Haugland – Livea Xpress

Jobber som personlig trener og livea xpress kursholder ved Nr1 Fitness Sandviken.
Jeg vil hjelpe folk til å få en mer aktiv hverdag og å finne treningsgleden. Jeg er opptatt av deg som person og gir alle individuell oppfølging. Som personlig trenger og kostholdveileder er jeg godt rustet til å følge deg på rett vei.

Nr1 fitness Xpress Sandviken
Nr1 fitness Xpress Sandviken
Frances Rein

Jobber som personlig trener og Livea Xpress kursholder ved Nr1 fitness Sandviken.
Jeg elsker å jobbe med mennesker og det å hjelpe de å finne veien til en mer aktiv og sunn hverdag. Jeg har jobbet som sal instruktør i 3 år og har både kurs i spinning, basisball, step, puls og styrketimer.
Jeg er positiv, smilende og opptatt av å se hver enkelt.

Nr1 fitness Osterøy
Nr1 fitness Osterøy
Victoria Mjelde Hanstveit – Livea Xpress

Utdannet personlig trener og instruktør gjennom Høgskulen på Vestlandet, avd. Sogndal. Jobber som personlig trener, instruktør og Livea Xpress kursholder på Nr1 Fitness Osterøy.
Jeg ønsker å hjelpe andre til å få en mer aktiv og sunn hverdag og ikke minst, finne treningsgleden. Det å finne gleden i å være i aktivitet ser jeg på som nøkkelen til å lykkes. Jeg vil hjelpe akkurat deg til å lykkes med dine mål.

Nr1 fitness Voss
Nr1 fitness Voss
Therese Bjørkmann – Livea Livsstil

Therese jobber som kursholder og Livea ansvarlig på Nr1 Fitness Voss.
Hun har selv vært igjennom prosessen med Livea Livsstilsendring og kjent hvordan dette er på kroppen i sin helhet, fra topp til tå.
Og hun deler mer enn gjerne fra sine egne erfaringer og opplevelser, både når det gjelder å være i prosessen og hvordan det er etter.
Therese sier selv at hun er brutalt ærlig og streng, men også motiverende, positiv og omtenksom.
Hun kan gi deg verktøyene til å lykkes både i og etter prosessen, men det er opp til deg om du velger å bruke dem for å oppnå dine mål og drømmer.

Nr1 fitness Fyllingsdalen
Nr1 fitness Fyllingsdalen
Jeg, Elisabeth Kaldefoss er spinning og pilatesinstruktør ved Nr1 Fitness Fyllingsdalen. I 2016 utdannet jeg meg som Livea kursholder. Fra før har jeg har bachelor innen ernæring og har jobbet med ernæring og kostveiledning knyttet til mennesker med spesielle behov siden 2014. Jeg brenner for sunn mat, fysisk aktivitet og god helse, alle som kjenner meg vet at det er min «lykke nøkkel», den deler jeg gjerne med den som vil høre.
I min rolle som kostveileder ønsker jeg alltid at hver og en deltaker skal få gjøre dette til sin livsstilsendring som passer for akkurat den en er. Jeg er klar og tydelig på hva som må til for å oppnå vektreduksjon og varig livsstilsendring. Samtidig skal du som deltager være trygg på at jeg skal være der å veilede, gi positiv støtte og heie på deg hele veien til målet ditt. Som instruktør og kursholder er jeg alltid opptatt av å gjøre mitt beste for at du skal lykkes med din livsstilsendring enten det gjelder trening eller kosthold. Jeg kan gi deg kompetanse som gjør at du er klar for å ta dine egne valg, men det er opptil deg om du vil lykkes på din livsstilsendring.
Nr1 fitness Fyllingsdalen
Nr1 fitness Fyllingsdalen
Elisabeth Urø Hjørnevik

Xpress kursholder og i prosessen til å bli Livsstil kursholder.
Har jobbet som personlig trener siden januar 2014, og har tatt ekstra kurs innen trening under/etter graviditet. Jeg har Bungee timer og jeg har også hatt en del seniortimer.

Jeg har alltid vært glad i å ta i et tak. Og for å kunne klare det, må jeg holde meg i form. Det hjelper lite om hode er med når kroppen henger etter. Mestringsfølelse er en av de viktigste følelsene vi kan kjenne på, og hvis man klarer å bruke kroppen slik som man ønsker, kjenner man på nettopp det. Jeg er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre med å oppnå en sunnere livsstil og en hverdag full av mestringsfølelse. Jeg brenner for å hjelpe andre med å få en bedre livskvalitet. Det holder ikke å bare være i livet, vi må også huske å leve. Og så er det er noe helt spesielt med det å få bli kjent med mennesker innenifra og ut, istedenfor utenifra og inn. Og det er nettopp dette jeg får oppleve i Livea.
Jeg stortrives med å jobbe med Livea og gleder meg alltid til å holde kurs.

HEIA- mer enn bare trening
HEIA- mer enn bare trening
Marit Omland

Marit heier på kursdeltagerne helt inn i mål.
Hun har holdt et utall kurs gjennom årene og er inspirert og glad for endelig å kunne jobbe med LIVEA.
Hennes lange erfaring med livsstilskurs, motivasjonsprosesser og utdanningen til Personlig Trener ved Norges Idrettshøgskole gjør at deltagerne er i gode hender både i oppturer og nedturer.
Marit er mye på HEIA! Du finner henne i resepsjonen, kursrommet eller salene som instruktør eller på kontoret som daglig leder.