VI LANSERER NÅ MATLAGINGSKURS

SAVNER DU INSPIRASJON TIL MATLAGING I HVERDAGEN?

Blir det mye av det samme? Ønsker du at maten skal være sunn og smake himmelsk, samtidig som den er rask og enkel å lage?

Sammen med Kokken & konditoren, er vi glade for å kunne presentere vårt nye matlagingskurs i hverdagsmat. Dette er et matlagingskurs hvor man får lære om hvordan man kan lage sunn, rask og smakfull mat i hverdagen. Man opplever gjerne tidsklemma og middagsmåltidene blir gjerne lite variert. Lite variasjon kan utfordre lysten og motivasjon til å ta gode valg for å bevare en sunn livsstil året rundt.

NATURLIG MAT SOM ALLE KAN LAGE
Kokken vil lose dere gjennom rett etter rett og lære dere enkle triks for å gjøre hverdagsmaten mer spennende. Hvilke smakstilsetninger utgjør det lille ekstra på tallerkenen og hvordan kan man dra middagsmåltidet til nye høyder.

Livea ønsker å bidra til at matlaging skal være kjekt og inspirerende, samtidig som at den gir følelsen av energi og glede.

Derfor er vi glade for å kunne presentere vårt nye samarbeid med kokken og konditoren ved Raymond Grimstad og Linn Skiftesvik. Disse to driver matbloggen kokken og konditoren og er opptatte av naturlig mat som alle kan lage.

FINN GLEDE MED SUNN OG GOD MATLAGING
Raymond gikk læretiden sin i Bergen før han flyttet til Stavanger. Der jobbet han på flere anerkjente restauranter, blant annet kjente Tango. En av hans læremestre har vært Kjartan Skjelde, for mange kjent fra Masterchef på TV3.

​Når han var liten ville han heller se på fjernsyns kjøkkenet enn barne-tv, og han fant tidlig ut at det var kokk han skulle bli.

Det er Raymond som står for maten og bakverk på Kokken og Konditoren og ønsker at du blir inspirert til å prøve nye ting og lage mer mat fra bunn av. Linn gikk læretiden sin på Vaaland Dampbakeri i Stavanger og er utdannet konditor. Har etter læretid jobbet ved flere anerkjente restauranter, hoteller og kantiner.

​Linn ønsker å inspirere deg til å bake og kreere, samt å få smaker og teksturer til å harmonere.

Vi er kjempeglade for å ha kokken & konditoren med på laget og vi ser fram til å samarbeide for at nettopp du skal finne glede med sunn og god matlaging.

INTRO-PRIS 990,-

HER FINNER DU OSS

Millenium bygget
Kokstadflaten 40
5257 KOKSTAD

MATOPPSKRIFTER FINNER DU HER